Samsung GALAXY S10. Bateria pe care o VREI ACUM in iPhone

Samsung GALAXY S10. O noua baterie cu o tehnologie in premiera va fi integrata in telefoanele pregatite pentru lansare, si o vei dori cu siguranta inclusiv in iPhone.

Samsung GALAXY S10 grafen

Samsung GALAXY S10. Una dintre cele mai mari dorinte ale tuturor utilizatorilor smartphone urmeaza sa fie indeplinita cu o tehnologie care va fi folosita in premiera in noile modele de telefoane pregatite de catre coreeni. Vorbim despre utilizarea grafenului pentru bateriile care vor fi integrate in telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, aceasta urmand a permite efectuarea de incarcare mult mai rapida pentru utilizatori, dar putand aduce deasemenea si capacitate crescuta.

Samsung GALAXY S10. Bateriile din grafen sunt totusi cunoscute pentru faptul ca se pot incarca mult mai rapid decat bateriile obisnuite, iar asta inseamna ca durata necesara incarcarii poate fi redusa la jumatate, sau chiar mai mult. Practic, o baterie de 3000 mAh poate fi incarcata complet in doar jumatate de ora pe Samsung GALAXY S10 multumita grafenului folosit in ele, insa timpii sunt diferiti, in functie de ceea ce vrea sa ofere producatorul pentru clienti.

Samsung GALAXY S10. Bateria pe care o VREI ACUM in iPhone

Samsung GALAXY S10. Samsung SDI este subsidiara coreenilor care va produce bateriile pentru telefoanele din aceasta serie, iar utilizarea lor ar fi o schimbare uriasa nu doar pentru Samsung, ci pentru intreaga piata smartphone. De ani de zile se cere trecerea la grafen cel putin pentru incarcarea mai rapida a bateriilor, iar Samsung GALAXY S10 ar veni intr-adevar cu ceva complet nou pentru telefoane, autonomia bateriei contand extrem de mult pentru clienti.

Samsung GALAXY S10. Desigur ca de aici pot veni si probleme foarte mari, iar aici trebuie sa ne aducem aminte de telefoanele din seria Samsung GALAXY NOTE 7, care au explodat in stanga si in dreapta din cauza bateriilor proaste. Desigur ca e inimaginabil sa credem ca asa ceva vom vedea pentru seria Samsung GALAXY S10, insa daca Samsung a avut o data o problema de acest gen, atunci e de asteptat ca ea sa se repete, chiar daca nu acum, cu noua serie de telefoane.