Samsung GALAXY S10. ASA va ARATA in REALITATE (VIDEO)

Samsung GALAXY S10. Un nou clip video ne prezinta cum va arata in realitate telefonul asteptat de catre atat de multi fani, iar schimbarile sunt mari.

Samsung GALAXY S10 realitate

Samsung GALAXY S10. Cel mai asteptat telefon mobil al inceputului de an 2019 este pregatit incetul, cu incetul, pentru lansare, iar in clipul video de mai jos puteti vedea ceea ce urmeaza sa aduca el in materie de design. Vorbim despre un clip video concept care ne arata design-ul final pe care seria de telefoane il va Samsung GALAXY S10, iar schimbarile pregatite pentru clientii din lumea intreaga sunt foarte mari, asa cum se asteptau deja multi.

Samsung GALAXY S10. Design-ul prezentat in clipul video de mai jos are la baza schitele pe care diversi leakeri le-au prezentat pana in prezent, dar si carcasele care au inceput sa fie fabricate deja in China. Vedem ca modelul standard al Samsung GALAXY S10 este prezentat in acest concept, dar fata de versiunea Plus o singurele diferente majore vor fi pentru camera frontala si cea principala, ecranul urmand a avea o perforatie dubla, carcasa o camera tripla.

Samsung GALAXY S10. ASA va ARATA in REALITATE (VIDEO)

Samsung GALAXY S10. Spre deosebire de seria actuala, telefoanele noi vor avea ecrane cu margini mult mai subtiri decat cele actuale, insa in rest aspectul n-ar trebui sa se schimbe prea mult, pentru ca nici nu prea are de ce. Carcasa seriei Samsung GALAXY S10 va fi in continuare fabricata din sticla, in timp ce camerele vor avea un design similar cu cel pe care l-am mai vazut si la alte modele de telefoane, deci nu trebuie sa va asteptati la prea multe schimbari.

Samsung GALAXY S10. Este asteptat de catre foarte multi fani pentru ca seria S9 a fost un mare esec, iar cei care au “sarit” peste modelele de anul acesta, asteapta motive serioase sa cumpere modelele noi. Seria de telefoane Samsung GALAXY S10 va fi prezentata in cadrul unei conferinte care ar trebui sa aiba loc in data de 20 februarie, in timp ce lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc in data de 8 martie, mai devreme decat in 2018.

12 COMENTARII

  1. Am văzut Honor-ul acela nou iar găuricea arată tolerabil; nu-mi place lipsa de simetrie și OS trebuie să fie făcut să îmbrățișeze găuricea, însă este acceptabil compromisul.

  2. Aici te inseli. Xs Max e foarte rapid, deschide cat ai clipi aplicatia calculator si calendar, doar la Settings dureaza ceva mai mult.