Samsung GALAXY S10. PRIMA IMAGINE cu o UNITATE REALA

Samsung GALAXY S10. Prima imagine cu o unitate reala a aparut astazi pe internet si ne confirma faptul ca o schimbare uriasa este pregatita de lansare.

Samsung GALAXY S10 unitate reala imagine

Samsung GALAXY S10. Prima imagine cu o unitate reala a aparut in cursul acestei zile, cunoscutul leaker evleaks oferindu-ne posibilitatea de a vedea pentru prima oara cum va arata viitorul telefon al coreenilor. Imaginea de mai jos reprezinta versiunea standard a Samsung GALAXY S10 care are ecran cu diagonala de 6.1 inch, adica acel model care va concura direct cu iPhone XR, si inlocuieste actualul Samsung GALAXY S9 in oferta coreenilor.

Samsung GALAXY S10. Exact precum in toate conceptele de pana acum, acest telefon are o perforatie in ecran, in partea dreapta a acestuia, marginile fiind mult mai subtiri decat la modelele vandute acum pe piata, senzorii si difuzorul frontal disparand complet. Exact ca in alti ani, zvonurile privind design-ul nou al celei mai asteptate serii de telefoane se dovedesc a fi adevarate, iar Samsung GALAXY S10 va veni intr-adevar cu schimbarile dorite de catre fani.

Samsung GALAXY S10. PRIMA IMAGINE cu o UNITATE REALA

Samsung GALAXY S10 unitate reala

Samsung GALAXY S10. Prima imagine cu o unitate reala ne arata ca Samsung a preferat sa nu intre in trend-ul asiaticilor care ascund camera frontala in spatele carcasei, si o scot la nevoie. In schimb, Samsung GALAXY S10 va fi lansat cu un nou trend, cel al ecranelor care au perforatie in loc de decupaj, compania coreeana tinandu-se intr-un final de cuvant si evitand complet decupajele stupide, ceea ce restul producatorilor asiatici nu au facut in 2018.

Samsung GALAXY S10. Aceasta imagine cu o unitate reala confirma intr-un final si faptul ca nu vom avea un sistem de recunoastere faciala la fel de avansat precum cel din iPhone XS, acesta fiind rezervat doar pentru modelul Plus. Partea buna in toata aceasta situatie sta totusi in faptul ca Samsung GALAXY S10 va veni cu o schimbare importanta de design pentru clientii din intreaga lume, iar dupa cum arata, se anunta a fi un telefon foarte interesant.

Articolul precedentSamsung GALAXY S10. Bateria pe care o VREI ACUM in iPhone
Articolul următorHuawei. Apple Vorbeste despre TEAMA Represaliilor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.