Samsung GALAXY S10. PRIMA IMAGINE cu o UNITATE REALA

Samsung GALAXY S10. Prima imagine cu o unitate reala a aparut astazi pe internet si ne confirma faptul ca o schimbare uriasa este pregatita de lansare.

Samsung GALAXY S10 unitate reala imagine

Samsung GALAXY S10. Prima imagine cu o unitate reala a aparut in cursul acestei zile, cunoscutul leaker evleaks oferindu-ne posibilitatea de a vedea pentru prima oara cum va arata viitorul telefon al coreenilor. Imaginea de mai jos reprezinta versiunea standard a Samsung GALAXY S10 care are ecran cu diagonala de 6.1 inch, adica acel model care va concura direct cu iPhone XR, si inlocuieste actualul Samsung GALAXY S9 in oferta coreenilor.

Samsung GALAXY S10. Exact precum in toate conceptele de pana acum, acest telefon are o perforatie in ecran, in partea dreapta a acestuia, marginile fiind mult mai subtiri decat la modelele vandute acum pe piata, senzorii si difuzorul frontal disparand complet. Exact ca in alti ani, zvonurile privind design-ul nou al celei mai asteptate serii de telefoane se dovedesc a fi adevarate, iar Samsung GALAXY S10 va veni intr-adevar cu schimbarile dorite de catre fani.

Samsung GALAXY S10. PRIMA IMAGINE cu o UNITATE REALA

Samsung GALAXY S10 unitate reala

Samsung GALAXY S10. Prima imagine cu o unitate reala ne arata ca Samsung a preferat sa nu intre in trend-ul asiaticilor care ascund camera frontala in spatele carcasei, si o scot la nevoie. In schimb, Samsung GALAXY S10 va fi lansat cu un nou trend, cel al ecranelor care au perforatie in loc de decupaj, compania coreeana tinandu-se intr-un final de cuvant si evitand complet decupajele stupide, ceea ce restul producatorilor asiatici nu au facut in 2018.

Samsung GALAXY S10. Aceasta imagine cu o unitate reala confirma intr-un final si faptul ca nu vom avea un sistem de recunoastere faciala la fel de avansat precum cel din iPhone XS, acesta fiind rezervat doar pentru modelul Plus. Partea buna in toata aceasta situatie sta totusi in faptul ca Samsung GALAXY S10 va veni cu o schimbare importanta de design pentru clientii din intreaga lume, iar dupa cum arata, se anunta a fi un telefon foarte interesant.

27 COMENTARII

  1. Îmi pastrez parerea ca gaura in display este o kdid stupidă, indiferent de cine o implementează.
    In plis, sunt convins ca marfinea de jos, ar fi mers facuta mai subtire precum cea de sus.

  2. Cum ziceam, Apple si dupa 2 ani face cel mai simetric telefon
    S10 edge ce distorsioneaza imaginea, si pixelii useless din jurul gaurii

  3. Ce mor iphonistii astia de oftica ca ei au un decupaj inutil…iphone e tot un telefon made by samsung doar ca e pt prosti,ca de,trebui sai multumim si pe ei

  4. “evitând complet decupajele stupide” e mai stupidă gaura în ecran decât un decupaj mic și simetric sau și mai bine unul tip lacrimă. Ce utilitare au pixelii dintre ecran si margine? Gaura in ecran e mult mai urata decât un breton care poate fi mascat cu fundal negru. Am folosit telefoane cu breton și chiar sunt ok, cu breton mascat nici nu mai realizezi ca e acolo. Păcat, mă așteptam la mai mult din partea Samsung. Prefer să ma orientez pe viitor mai mult către Huawei sau Xiaomi. Am avut de toți acești producători și Huawei este peste toti la camera foto cel puțin.

  5. Super ! Deja parcă îl văd telefonul anului până apare note 10. Inovație ! Camera de top, cu led împrejur , superb !! Margini minime , ecran de top. Apple prin 2023 poate o sa aiba și ei vreo 3 găurele in ecran, daca vrea Samsung sa le facă ecrane, normal !

  6. Hai ca gaura nu e chiar aiurea, o înțeleg, camera pentru selfie, dar marginea aia de jos e de doi bani, exact ca la orice chinezarie care se chinuie sa copieze Apple..

  7. Vrei sa spui ca ai folosit telefoane android cu breton și ai reușit sa îl marchezi,corect?La Apple nu se poate masca.Referitor la gaura din ecran,consider ca e o mizerie de implementare a camerei.

  8. Corect, la Huawei P20 și P20 Pro și Xiaomi Pocophone pe care le-am folosit se poate masca acea zonă și se afiseaza pe fundal bateria, notificări etc. E super ok așa, chiar nu deranjeaza bretonul. Și eu sriu ca la Apple nu poate fi ascuns bretonul ceea ce e aiurea. Acum văd gaură in ecran, și eu sunt de parere ca e o porcărie, e mult mai fain bretonul sau camera tip picătură cum e pe OnePlus 6T sau va fi pe Huawei P30 Pro din ce am înțeles. Îmi pare rău de Samsung, am avut S9 și e ok dar cu gaura la S10 e o mare porcarie, prefer sa raman la Huawei sau Xiaomi care au camere foto cel puțin la fel de bune că Samsung sau chiar mai bune unele modele. Oricum Samsung aduce procesoare Exinos in Romania care sunt mai slabe decât Snapdragon 855 deci Samsung pentru România nu cred că merită mai ales la ce prețuri au.

  9. Da, corect, cum sunt pe S9 sau S8 pentru ca variantele gen slider de la Xiaomi Mi Mix 3 sau Honor Magic 2 sunt cu alte riscuri de defect la nisip praf fiabilitate îndoielnică.

  10. Zona unde e bărbia am înțeles ca are conexiunea dintre ecran și placa de bază, e greu să-i scoată bărbia. La S10 probabil ca au altă tehnologie de au redus-o.