Samsung GALAXY X. EXCLUSIV, SURPRIZA Luata din S10

Samsung GALAXY X. O Schimbare luata din telefoanele GALAXY S10 a fost confirmata in exclusivitate pentru fanii care asteapta lansarea telefonului in 2019.

11

Samsung GALAXY X S10

Samsung GALAXY X. O veste extrem de buna vine de la presa din Coreea de Sud, care a aflat in exclusivitate o schimbare uriasa pentru telefon despre care nimeni nu a vorbit pana acum, ea avand potentialul de a face telefonul mult mai atractiv. Conform presei din Coreea de Sud, Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba o camera tripla similara cu cea a Samsung GALAXY S10, ea fiind formata dintr-un camera duala standard, la care se adauga un senzor wide-angle.

Samsung GALAXY X. Pana acum diverse zvonuri au dezvaluit o gama foarte variata de informatii cu privire la ceea ce urmeaza sa aduca acest telefon, insa noutatile privind camera tripla sunt o adevarata surpriza. Ideea de a folosi in Samsung GALAXY X exact aceeasi camera care va fi integrata in versiunea Plus a seriei Samsung GALAXY S10 este o idee foarte buna, deoarece toti clientii vor beneficia de aceeasi calitate buna pentru inregistrarea de poze si clipuri video.

Samsung GALAXY X. EXCLUSIV, SURPRIZA Luata din S10

Samsung GALAXY X. Deocamdata nu se stie ce rezolutie vor avea senzorii de imagine care vor fi integrati in aceasta camera tripla, insa e de asteptat ca ei sa fie similari cu cei ai actualelor modele de telefoane. Partea interesanta este ca Samsung GALAXY X nu va avea o camera quad, asa cum ar putea fi oferit in Samsung GALAXY S10, insa probabil ca nu prea exista loc in carcasa pentru o camera atat de mare, coreenii putand evita sa foloseasca asemenea componente si in seria S10.

Samsung Electro-Mechanics supplies triple camera modules to the foldable smart phones that Samsung Electronics launches in the first half of the year. Camera performance is expected to be similar to the triple camera installed in the ‘Galaxy S10’ series. It combines a dual camera and a super wide-angle single camera. The Samsung Galaxy S10 will be equipped with dual + ultra wide angle triple camera on the back of the top two models.

Samsung GALAXY X. Dupa cum probabil stiti deja, prezentarea acestui telefon pliabil urmeaza sa aiba loc in cam acelasi timp cu telefoanele din seria S10, iar lansarea ar trebui sa fie deasemenea coordonata. In ceea ce priveste pretul pe care Samsung GALAXY X il va avea, ei bine vorbim despre o suma de 1800 de dolari, foarte mare pentru un asemenea produs, insa noutatile care vor fi integrate in el ar urma sa justifice costul foarte mare.