Samsung GALAXY X. EXCLUSIV, SURPRIZA Luata din S10

Samsung GALAXY X. O Schimbare luata din telefoanele GALAXY S10 a fost confirmata in exclusivitate pentru fanii care asteapta lansarea telefonului in 2019.

Samsung GALAXY X S10

Samsung GALAXY X. O veste extrem de buna vine de la presa din Coreea de Sud, care a aflat in exclusivitate o schimbare uriasa pentru telefon despre care nimeni nu a vorbit pana acum, ea avand potentialul de a face telefonul mult mai atractiv. Conform presei din Coreea de Sud, Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba o camera tripla similara cu cea a Samsung GALAXY S10, ea fiind formata dintr-un camera duala standard, la care se adauga un senzor wide-angle.

Samsung GALAXY X. Pana acum diverse zvonuri au dezvaluit o gama foarte variata de informatii cu privire la ceea ce urmeaza sa aduca acest telefon, insa noutatile privind camera tripla sunt o adevarata surpriza. Ideea de a folosi in Samsung GALAXY X exact aceeasi camera care va fi integrata in versiunea Plus a seriei Samsung GALAXY S10 este o idee foarte buna, deoarece toti clientii vor beneficia de aceeasi calitate buna pentru inregistrarea de poze si clipuri video.

Samsung GALAXY X. EXCLUSIV, SURPRIZA Luata din S10

Samsung GALAXY X. Deocamdata nu se stie ce rezolutie vor avea senzorii de imagine care vor fi integrati in aceasta camera tripla, insa e de asteptat ca ei sa fie similari cu cei ai actualelor modele de telefoane. Partea interesanta este ca Samsung GALAXY X nu va avea o camera quad, asa cum ar putea fi oferit in Samsung GALAXY S10, insa probabil ca nu prea exista loc in carcasa pentru o camera atat de mare, coreenii putand evita sa foloseasca asemenea componente si in seria S10.

Samsung Electro-Mechanics supplies triple camera modules to the foldable smart phones that Samsung Electronics launches in the first half of the year. Camera performance is expected to be similar to the triple camera installed in the ‘Galaxy S10’ series. It combines a dual camera and a super wide-angle single camera. The Samsung Galaxy S10 will be equipped with dual + ultra wide angle triple camera on the back of the top two models.

Samsung GALAXY X. Dupa cum probabil stiti deja, prezentarea acestui telefon pliabil urmeaza sa aiba loc in cam acelasi timp cu telefoanele din seria S10, iar lansarea ar trebui sa fie deasemenea coordonata. In ceea ce priveste pretul pe care Samsung GALAXY X il va avea, ei bine vorbim despre o suma de 1800 de dolari, foarte mare pentru un asemenea produs, insa noutatile care vor fi integrate in el ar urma sa justifice costul foarte mare.

11 COMENTARII

  1. Ipocritii Samsung si userii samsung
    Parca o camera va ajungea…acum ideea de multiple camere cu care a venit Apple…va place si voua ah?!
    Acuma vine si decupajul in forma rotunda in display, si jack…cum domne samsung se aliniaza trend’ului dat de Apple? incep sa elimine si ei jack si sa distruga display?!
    Ipocrizie maxima in doar 1 an de zile

  2. draga, topul acela este doar cu android..mai esti si prrost de nu ti-ai dat seama sau macar sa iti pui o intrebare simpla cum poate ZTE nubia X sa fie in top si nu iphone XS
    Dar la IQ tau….

  3. draga, topul acela este doar cu android..mai esti si prrost de nu ti-ai dat seama sau macar sa iti pui o intrebare simpla cum poate ZTE nubia X sa fie in top si nu iphone XS
    Dar la IQ tau….

  4. Ipocritii Samsung si userii samsung
    Parca o camera va ajungea…acum ideea de multiple camere cu care a venit Apple…va place si voua ah?!
    Acuma vine si decupajul in forma rotunda in display, si jack…cum domne samsung se aliniaza trend’ului dat de Apple? incep sa elimine si ei jack si sa distruga display?!
    Ipocrizie maxima in doar 1 an de zile

  5. Fa o retrospectie cerebroasa cumetre! Primul notch= Essential phone Duak camera avea p9 inaintea iph7. Lasane cu mizeria Apple

  6. draga, topul acela este doar cu android..mai esti si prrost de nu ti-ai dat seama sau macar sa iti pui o intrebare simpla cum poate ZTE nubia X sa fie in top si nu iphone XS
    Dar la IQ tau….

  7. cerebroasa? poate voiai sa incerci “retrospectie cerebrala”mai intai invata cuvintele din limba roamana si definitiile lor
    Dragul meu, nimeni nu se ia dupa essential phone sau p9
    cum a aparut apple cu asa ceva cum a explodat piata cu notch, fara jack, double triple cameras
    Asa si microsoft a avut prima tableta prin anii 90 si? nimeni nu a copiat
    Dupa ce lanseaza Apple ceva, dupa aceea restul explodeaza

  8. A12 are 355596 puncte deci vezi unde se claseaza daca esti destept iti dai tu seama
    A12X are 564629 puncte deja….creierul tau ia foc…A12X are aproape dublu fata de OP6T