iPhone 2019. Touch ID, USB-C si o a Treia SURPRIZA

iPhone 2019. Touch ID, USB-C, si o a treia mare surpriza sunt anuntate pentru noua serie de telefoane pe care compania Apple o pregateste pentru lansare.

iPhone 2019 touch id usb-c decupaj

iPhone 2019. Asteptarile privind noua serie de telefoane mobile ale companiei Apple incep sa creasca dupa ce a fost anuntat faptul ca seria iPhone XS este un esec in materie de vanzari, iar acum clientii se asteapta la noutati majore pentru seria de anul acesta. Un cunoscut analist a facut si cateva previziuni pentru iPhone 2019, iar conform acestuia, compania Apple ar urma sa integreze un port USB-C in telefon, ar urma sa ofere iar Touch ID, dar si un decupaj mai mic.

iPhone 2019. USB-C a devenit un fel de mit pentru telefoanele companiei Apple, iar asta pentru ca in fiecare an se anunta implementarea sa, insa pana acum nu a ajuns sa fie integrat pentru clienti. Acum analistii spun ca din moment ce Mac-urile au USB-C, tehnologia urmeaza sa ajunga inclusiv in seria iPhone 2019, inlocuit portul Lightning actual, ceva ce am mai auzit si pentru seria din 2018, dar desigur ca Apple a avut o cu totul alta viziune.

iPhone 2019. Touch ID, USB-C si o a Treia SURPRIZA

iPhone 2019. Touch ID sub ecran este a doua surpriza anuntata de catre analisti pentru seria de anul viitor, insa nu mi-as face mari sperante ca asa ceva va fi oferit de Apple prea curand pentru telefoanele sale. Ceva ce am putea vedea totusi pentru seria iPhone 2019 este reducerea dimensiunii decupajului din ecran, cei de la Apple urmand a oferi noi senzori si camere pentru recunoastere faciala, insa cu cat ar urma sa fie redus decupajul, nu stie nimeni inca.

Although we believe that Apple will release a re-designed iPhone X in 2019—with a smaller notch, a fingerprint reader (Touch ID) under the display, and a USB-C port—it will still lack the extensibility (memory card), the battery life, the lightning-fast charging capability, and the camera quality of Android flagship smartphones while being more expensive.

iPhone 2019. Aceste trei noutati pentru seria de anul acesta a telefoanelor Apple are sanse foarte mari de a veni cu doar ultima dintre cele trei noutati anuntate de catre analisti, iar asta daca gandim realist, nu fantezist. Daca va asteptati ca Apple sa integreze in seria iPhone 2019 noutati majore, ei bine asteptarile voastre sunt nerealiste, deoarece indiferent cat ar scadea vanzarile, compania Apple nu va implementa functiile pe care le asteptam cu totii.