Nokia 11. 5G, DATA de LANSARE si PRETUL Final

Nokia 11. Primele informatii despre noul telefon au fost anuntate, conectivitatea 5G, data de lansare, si pretul fiind dezvaluite in premiera.

Nokia 11 lansare

Nokia 11. In ultima saptamana am aflat foarte multe noutati cu privire la Nokia 9, telefonul cu camera care are 5 senzori de imagine, iar acum vorbim despre doua noutati pentru succesorul sau. Nokia 11 este un nou model de smartphone care este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, el fiind bazat pe Nokia 9, urmand a aduce schimbari majore pe partea de design, dar si hardware imbunatatit in comparatie cu ceea ce va fi oferit in modelul initial.

Nokia 11. Incepem cu faptul ca telefonul urmeaza sa aiba integrat un nou chip Qualcomm Snapdragon 855, si nu Snapdragon 845 ca in Nokia 9, deci va oferi si performante de top, asa cum e normal de la un asemenea telefon. Multumita implementarii acestui chip Qualcomm Snapdragon 855, Nokia 11 va avea deasemenea integrata conectivitate 5G, tot multumita unui model furnizat de catre compania Qualcomm, iar asta in timp ce predecesorul sau va ramane limitat doar la 4G.

Nokia 11. 5G, DATA de LANSARE si PRETUL Final

Nokia 11. Design-ul modelului pregatit pentru lansare la inceputul anului va fi modificat, astfel ca ecranul cu margini groase de acum va fi inlocuit cu unul care are perforatie, si are diagonala mult mai mare. Mai mult decat atat, Nokia 11 urmeaza sa aiba deasemenea si o rezolutie de 2960 x 1440 pixeli pentru acest ecran, asa ca noii clienti care vor profita de el, vor avea parte si de noutati pe masura anului in care este lansat telefonul pe piata.

Nokia 11. In ceea ce priveste data de lansare, ei bine se pare ca acest model de telefon ar trebui sa ajunga pe piata undeva in cursul lunii august, adica la cam jumatate de an din momentul in care va fi lansat Nokia 9. Pretul pentru Nokia 11 ar trebui sa fie cu aproximativ 100 – 150 de euro mai mare decat cel al modelelor de la inceput de an, asa ca ar putea costa intre 850 – 900 de euro, oarecum normal pentru noutatile pe care le va aduce pentru clienti.

16 COMENTARII

  1. Imi place cum tot insisti cu Nokia . Nu mai cumpara nimeni Nokia, s-a terminat ce a fost odata. Cine o sa cumpere Nokia la 900 euro, daca asta va fi pretul ? 100 de persoane nostalgice ?
    Au macar 0,1% din piata ?

  2. Vorbești aiurea …”cine cumpara Nokia” ? or sa cumpere cei care își permit. La fel cum dai 1000€ pe un IPhone , Samsung sau Huawei ….la fel vei plătii și pe un Nokia. Chestia e ca in ziua de azi , concurenta e puternica rău de tot , uită-te la Huawei cât de sus au ajuns in scurt timp . Cei de la Nokia trebuie sa ofere technologie de calitate dacă vor sa aibă clienți.

  3. Eu am un nokia din generația 2018 în familie, și sunt f mulțumit de el. Un tel cu specificații ok se misca bine, tine bateria și foarte rezistent la șocuri (cam de 2 ori pe sapt e pe jos fără sa aiba nici o problema), asa ca, dacă nu vreau samsung, ma gândesc serios pe viitor sa îmi iau și eu un nokia 9, 10, 11 sau cum se va numii.

  4. Majoritatea care comenteaza aici legat de iphone , pun pariu ca nu au avut niciodata un produs de la apple (in special iphone) , doar frustrati ca nu isi permit sa dea mai mult de 1000-2000 ron pe un telefon, luati-va un j5 ca are ecranul de 2018 nu de 2013 ca xr ,sau a6 ca e fita model 2018. Si merge ca o petarda:)),a-ti avut si voi un iphone 4/4s deabea acum 2 ani si gata este praf iphon-ul tot samsung e forta,pai nu aveti cum sa intelegeti ce inseamna iphone in primul rand. Nu tine de pret si de ce iti ofera,bun nu e full hd la xr dar compara ecranul cu un full hd la samaung si dupa comenteaza, compara sistemul de operare de la apple cu cel de la android si vezi cum se va misca androidul dupa o perioada sau mai bine zis intra in aplicati pe orice tel cu android sa vezi cat de sacadat se misca ….ramaneti la j3 j5 si cam atat …iphone nu o sa va permiteti niciodata si nu este pentru IQ-ul vostru(iphone=design,performanta,calitate, soft,camera)…si am incheiat.

  5. Dacă te utiți de cînd Nokia s-au întros se află doar în creștere în market share. Așa că dacă tu nu cumperi,nu înseamnă ca nimeni nu cumpără. Ia deștept s-o găsit și ăsta.

  6. Nokia nu sunt Huawei si nici Samsung – sunt o un start-up finlandez finantat cu bani chinezesti – doar numele l-au cumparat . Daca cineva a ajuns sus intr-un scurt timp , aia sunt Samsung – in doi ani au ajuns lideri de piata pornind aproape de la 0 in piata de smartphone. Daca bine imi aduc aminte, Apple nu a fost niciodata pe locul intai – cand faceau ei valva cu iPhone , Windows Mobile/CE si Blackbery aveau cota de piata mai mare ca ei.
    Lui Huawei i-a luat vreo 5-6 ani, sau mai bine sa ajunga pe locul doi. Ca nu ati vazut voi pana acum, e alta problema. Huawei face telefoane smart de la inceputul decadei.
    Ramane intrebarea – ce cota de piata au, acum la cativa ani dupa “relansare” ?
    Undeva putin peste 0% – deci nu se cumpara.

  7. daca cineva a ajuns sus in scurt timp? pai samsung a fost tot timpul sus, deci nu in scurt timp
    Huawei a crescut cel mai rapid..acum 3-4 ani nici nu prea existau

  8. Suna decent fata de KixPhone max de 512Gb la 1800 euro , nu ?
    Ei , pe cum au cerut pretul, asa si au vandut cei de la happle , iar acum se indreapta spre faliment .