Nokia 11. 5G, DATA de LANSARE si PRETUL Final

Nokia 11. Primele informatii despre noul telefon au fost anuntate, conectivitatea 5G, data de lansare, si pretul fiind dezvaluite in premiera.

16

Nokia 11 lansare

Nokia 11. In ultima saptamana am aflat foarte multe noutati cu privire la Nokia 9, telefonul cu camera care are 5 senzori de imagine, iar acum vorbim despre doua noutati pentru succesorul sau. Nokia 11 este un nou model de smartphone care este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, el fiind bazat pe Nokia 9, urmand a aduce schimbari majore pe partea de design, dar si hardware imbunatatit in comparatie cu ceea ce va fi oferit in modelul initial.

Nokia 11. Incepem cu faptul ca telefonul urmeaza sa aiba integrat un nou chip Qualcomm Snapdragon 855, si nu Snapdragon 845 ca in Nokia 9, deci va oferi si performante de top, asa cum e normal de la un asemenea telefon. Multumita implementarii acestui chip Qualcomm Snapdragon 855, Nokia 11 va avea deasemenea integrata conectivitate 5G, tot multumita unui model furnizat de catre compania Qualcomm, iar asta in timp ce predecesorul sau va ramane limitat doar la 4G.

Nokia 11. 5G, DATA de LANSARE si PRETUL Final

Nokia 11. Design-ul modelului pregatit pentru lansare la inceputul anului va fi modificat, astfel ca ecranul cu margini groase de acum va fi inlocuit cu unul care are perforatie, si are diagonala mult mai mare. Mai mult decat atat, Nokia 11 urmeaza sa aiba deasemenea si o rezolutie de 2960 x 1440 pixeli pentru acest ecran, asa ca noii clienti care vor profita de el, vor avea parte si de noutati pe masura anului in care este lansat telefonul pe piata.

Nokia 11. In ceea ce priveste data de lansare, ei bine se pare ca acest model de telefon ar trebui sa ajunga pe piata undeva in cursul lunii august, adica la cam jumatate de an din momentul in care va fi lansat Nokia 9. Pretul pentru Nokia 11 ar trebui sa fie cu aproximativ 100 – 150 de euro mai mare decat cel al modelelor de la inceput de an, asa ca ar putea costa intre 850 – 900 de euro, oarecum normal pentru noutatile pe care le va aduce pentru clienti.