Fortnite. CADOUL Oferit pentru TOTI Jucatorii

Fortnite. Un cadou extrem de interesant si de dorit este oferit de catre Epic Games pentru toti jucatorii platformei, iata de ce se poate bucura lumea.

Fortnite cadou

Fortnite. Toti jucatorii care sunt activi in momentul de fata in platforma celor de la Epic Games au parte de un cadou inedit oferit de catre companie in urma unei confuzii care a dezamagit foarte multa lume. Mai exact, foarte multi jucatori care credeau ca au timp pana pe 3 ianuarie pentru a finaliza provocarile din campania 14 Days of Fortnite, au realizat ca de fapt termenul e pana pe data de 1 ianuarie, asa ca jucatorii Fortnite s-au cam revoltat.

Fortnite. Pentru ca numarul celor care s-au plans de acest lucru in cadrul jocului, cei de la Epic Games au luat decizia de a incerca sa impace pe toata lumea, asa ca au decis sa ofere un cadou pentru oamenii suparati. Vorbim despre un planor pe care jucatorii din Fortnite il pot activa chiar in acest moment, el fiind adaugat in mod gratuit printre obiectele pe care acestia le au disponibile, asa ca toti se pot bucura de posibilitatea de a il incerca.

Fortnite. CADOUL Oferit pentru TOTI Jucatorii

Fortnite. Planorul oferit de catre Epic Games pentru toti jucatorii are denumirea Equalizer, acesta fiind si premiul cel mai important pe care jucatorii il puteau castiga daca participau la provocarile anuntate de catre companie. Desigur ca doar toti acei jucatori care au facut macar o provocare dintre cele incluse in 14 Days of Fortnite vor beneficia de acest cadou gratuit oferit de catre Epic Games, deci daca jucati Fortnite si nu ati participat la provocari, nu veti primi nimic.

We apologize for communicating the wrong end date for 14 Days of Fortnite on social channels. To make up for this, players that completed at least one 14 Days Event Challenge will be granted the Equalizer Glider.

Fortnite. Desi cadoul oferit de catre Epic Games este unul grozav, din pacate nu se stie deocamdata cand urmeaza sa fie acesta oferit pentru jucatori deoarece compania nu a oferit vreo data clara pentru acest lucru. Acestea fiind spuse, daca sunteti jucator al Fortnite si sunteti interesati sa va bucurati de acest cadou, atunci va trebui sa mai aveti rabdare pana cand Epic Games va confirma ca a inclus cadoul in conturile tuturor jucatorilor sai.