Samsung GALAXY S10. Functia Speciala din Android

Samsung GALAXY S10 va fi lansat cu o functie speciala care va atrage atentia multor fani ai companiei Samsung, iata cum vrea sa-si faca telefonul mai cool.

Samsung GALAXY S10 android

Samsung GALAXY S10. Noul model de telefon va veni cu foarte multe noutati importante pentru clientii din intreaga lume, insa printre ele se va afla si o functie speciala care va aface telefonul sa fie mai cool decat altele de pe piata. Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este un prototip de telefon Samsung, aparent nu un Samsung GALAXY S10, pe care a fost integrata o functie speciala pentru camera frontala, care acum va fi pusa mai mult in evidenta.

Samsung GALAXY S10. Avand in vedere ca ecranul va fi perforat si va avea o camera frontala standard, cei de la Samsung au implementat prin software un inel digital care atrage atentia cu privire la pozitia sa in ecran. Tot legat de aceasta modificare software, cei care vor avea Samsung GALAXY S10 vor putea accesa mai rapid aplicatia camera printr-un simplu gest facut in dreptul sau, ideea in sine fiind foarte interesanta, si facand telefonul sa para mai cool.

Samsung GALAXY S10. Functia Speciala din Android

Samsung GALAXY S10 android camera

Samsung GALAXY S10. Fara functii de acest gen, telefonul nu prea poate ajunge in atentia multora, in special a tinerilor, care pun mare pret pe trucuri de acest gen, compania Apple folosindu-se de ele inca de acum cativa ani de zile. Cei de la Samsung par sa inteleaga ca e nevoie si de lucruri de acest gen pentru a face telefoanele sa para mai interesante, iar Samsung GALAXY S10 ar urma sa aiba o functie pe care am vazut-o pana acum in principal doar prin concepte.

Samsung GALAXY S10. Nu ma intelegeti gresit, functia in sine nu e una extraordinara pe care alti producatori nu o pot oferi, insa uneori e nevoie si de trucuri de acest gen pentru a vedea ca ai parte de ceva nou in telefon. Avand in vedere lipsa noutatilor majore pentru seria de anul trecut, pentru Samsung GALAXY S10 compania coreeana pregateste multe schimbari menite sa le faca telefoanele mult mai interesante decat cele de pe piata.