Prima Pagina Gmail Gmail are o Noua Actualizare pe Telefoane si Tablete

Gmail are o Noua Actualizare pe Telefoane si Tablete

0

gmail update telefon tableta

GMail, aplicatia pentru iPhone si iPad a serviciului cu acelasi nume, a fost actualizata in cursul acestei zile de catre compania Google, ea avand parte de o schimbare menita sa imbunatateasca experienta noastra de utilizare.

Gmail are lansata astazi o actualizare care are menirea de a rezolva micile probleme raportate de catre utilizatori pentru telefoane pana in prezent, optiunea de a vedea email-uri primite pe mai multe adrese de mail in acelasi timp, dar si rezolvari ale problemei formatarii textelor pentru mesajele automate de vacanta.

  • This release brings enhancements that help you get more out of your inbox
  • You can now add even more email accounts to Gmail and see all of your emails across more accounts at once in the All Inboxes view

Aplicatia GMail este disponibila pentru descarcare gratuita, in format universal, din AppStore urmand acest link.

Articolul anterioreMAG. Televizoare cu Reduceri de 11.000 LEI in 2019
Urmatorul articolHuawei P30. EXCLUSIV, ASA ARATA in PRIMELE IMAGINI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.