Huawei P30. EXCLUSIV, ASA ARATA in PRIMELE IMAGINI

Huawei P30. Asa arata primele imagini cu noul model de telefon, un clip video dezvaluind design-ul final pe care compania Huawei l-a creat pentru telefon.

Huawei P30 imagini

Huawei P30. Primele imagini ne dezvaluie cum va arata noul telefon pregatit de catre compania chinezeasca pentru clientii din intreaga lume, si vorbim despre ceva foarte similar cu ceea ce am vazut in seria Huawei P20. Clipul video de mai jos ne prezinta un telefon care a fost creat in baza unor schite preluate de la partenerii asiatici ai celor de la Huawei, iar Huawei P30 arata aproape identic cu versiunea de anul trecut, inclusiv in ceea ce priveste culoarea gradient.

Huawei P30. Telefonul va avea un ecran OLED cu diagonala de 6 inch si rezolutie de 2340 x 1080 pixeli, cu 430 pixeli per inch, acesta avand diagonala si rezolutie mai mari decat cele din modelul de anul trecut, si fiind superior celui LCD. In continuare, pentru Huawei P30 vorbim deasemenea despre un nou chip Kirin 980 care are un procesor octa-core cu patru nuclee tactate la 2.36 GHz, si 4 nuclee tactate la 1.8 GHz, performantele urmand a fi similare cu cele ale seriei MATE 20.

Huawei P30. EXCLUSIV, ASA ARATA in PRIMELE IMAGINI

Huawei P30. 6 GB RAM si o baterie cu capacitate de 4000 mAh urmeaza sa fie incluse deasemenea pentru noul model de telefon, acesta urmand a avea deasemenea un decupaj mult mai mic decat in modelul de anul trecut. Huawei P30 va avea deasemenea o camera tripla in care exista senzori de imagine de 40 de megapixeli, de 20 de megapixeli, si de 5 megapixeli, camera frontala avand 24 de megapixeli, in China implementarea camerelor frontale cu rezolutie mare fiind un real trend.

Huawei P30. Special fata de alte telefoane mobile din aceeasi categorie, noul telefon al chinezilor va avea zoom optic de pana la 5X pentru camera tripla principala, si incarcare mult mai rapida, atat prinfir, cat si prin wireless. Dupa cum probabil stiti deja, intreaga serie Huawei P30 urmeaza sa fie lansata de catre chinezi in cadrul Mobile World Congress 2019, iar vanzarile urmeaza sa inceapa in mod oficial undeva prin cursul lunii martie, preturile nefiind deocamdata cunoscute.