RCS & RDS a DEPASIT Orange, Telekom, Vodafone in 2018

RCS & RDS. A depasit Orange, Telekom, Vodafone in cursul anului 2018, iata unde a mentinut Digi Mobil in topul preferintelor clientilor din Romania.

RCS & RDS portari

RCS & RDS. Desi nu este cel mai mare grup telecom din Romania in 2018, compania a reusit sa depaseasca Orange, Telekom si Vodafone fara drept de apel, conform informatiilor oferite de catre cei de la ANCOM. RCS & RDS a depasit intreaga concurenta in ceea ce priveste portarile de telefoane mobile pana in luna decembrie a anului 2018, iar dupa cum puteti vedea, diferentele sunt destul de mari in raport cu cam toti operatorii concurenti.

RCS & RDS. Principalul competitor pentru portari in 2018 a fost Telekom, cu cele doua divizii ale sale, insa Digi Mobil a reusit sa-l depaseasca in fiecare luna din anul trecut, pana in decembrie, pentru care inca nu exista date. Dintre sutele de mii de numere portate intre operatorii de telefonie mobila in cursul anului 2018, cei de la RCS & RDS au atras in reteaua proprie undeva pe la o treime, insa raman in continuare campioni, asa cum s-a intamplat si in 2017.

RCS & RDS a DEPASIT Orange, Telekom, Vodafone in 2018

RCS & RDS portari 2018

RCS & RDS. Preturile foarte mici in raport cu cele ale concurentei au fost un principal punct de atractie pentru portari, iar asta pentru ca pe partea de servicii inca mai exista probleme de care unii clienti se plang. Chiar si asa, pentru multi RCS & RDS se dovedeste a fi o alternativa mai buna decat Telekom, desi cea mai noua oferta lansata pe final de an cam egaleaza preturile intre cei doi operatori de telefonie mobila, care se lupta pentru a-si creste substantial baza de clienti din Romania.

RCS & RDS. Chiar daca datele pentru luna decmebrie 2018 n-au fost publicate de catre cei de la ANCOM, e improbabil ca Orange, Telekom, si Vodafone sa intreaca in portari grupul care detine Digi Mobil. Pentru anul 2019 e foarte posibil ca lucrurile sa stea la fel, atat timp cat RCS & RDS va mentine preturile la o valoarea mica, iar concurenta nu va reusit sa le egaleze, sau sa ofere servicii care sa fie cu atat de mult mai bune, incat sa merite platite.