Huawei P30. Iata cat de MARI sunt Ecranele (FOTO)

Huawei P30. O noua imagine ne arata cat de mari vor fi ecranele care vor fi utilizate pentru seria de telefoane pregatita pentru lansare in acest moment.

Huawei P30 ecrane

Huawei P30. Seria de telefoane pregatita pentru lansare de catre compania chinezeasca are astazi parte de o noua dezvaluire, deoarece putem vedea intr-un final cat de mari sunt ecranele care vor fi folosite pentru diversele modele de telefoane. Puteti vedea in imaginea de mai jos sticle de protectie pentru ecranele celor trei modele din seria Huawei P30 care vor fi lansate pentru clienti, iar versiunea Pro este cea care iese in evidenta cu diagonala cea mai mare.

Huawei P30. Foarte interesant este faptul ca versiunea Lite din serie are un ecran cu diagonala mai mare decat cea a ecranului pentru versiunea standard, de clasa medie, iar aici sta practic secretul strategiei chinezilor. Oferind specificatii bune si in telefoanele cele mai ieftine din seria Huawei P30, compania isi garanteaza vanzari mari pentru produse, chiar daca nu genereaza profit prea mare din distributia lor, dar numarul total conteaza cel mai mult.

Huawei P30. Iata cat de MARI sunt Ecranele (FOTO)

Huawei P30 ecrane telefoane

Huawei P30. Dupa cum se poate vedea, toate telefoanele din serie vor avea un decupaj mic in mijlocul ecranului, acesta fiind mult mai mic decat cel folosit pentru seria de anul trecut, trend-ul decupajelor mici fiind foarte popular acum in China. Din pacate, asta inseamna ca telefoanele din seria Huawei P30 nu vor avea un sistem avansat de recunoastere faciala, dar asta n-ar trebui sa mire prea mult pentru ca Huawei vrea sa pastreze tehnologia pentru seria Mate.

Huawei P30. Toate cele trei telefoane importante din serie vor fi lansate in prima parte a anului 2019, iar cel mai probabil le vom vedea pentru prima oara intr-o prezentare care urmeaza sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2019. Vanzarile efective ar trebui sa inceapa in cursul lunii martie, Huawei P30 fiind un telefon asteptat de catre foarte multa lume, iar preturile ar trebui sa fie apropiate de cele cerute pentru seria de anul trecut.

12 COMENTARII

  1. Recunoasterea faciala nu merge tot timpul: trebuie sa tii telefonul la anumite unghiuri fixe, sa ai fata neacoperita si multe altele. Amprenta in ecran e o idee infinit mai buna.

  2. E destul de greu să ajungi în situații în care recunoșterea facială nu merge.
    Unghiurile – deși ar putea fi mai largi – sunt generoase iar fața poate fi acoperită de jos până mai sus de gură și de sus până la ochi.
    Și eu am crezut că e mai ok cu deblocarea prin amprentă până când am folosit Face ID și am văzut beneficiile sale.

  3. Nu chiar Face id nu merge daca stai in pat, daca ai telefonul pe masa, daca porti ochelari de soare, daca ai fata minim acoperita, etc. Am iPhone X de un an si am avut mult mai multe fail-uri decat la Touch id prima versiune.

  4. Sigur că merge în fiecare dintre situațiile pe care le-ai pus, doar că trebuie să-ți vadă suficientă față cât să te „citească”.

  5. Nu stiu cum esti tu, dar eu nu accept scuze cu “poate”, “daca”, “doar ca” de la un telefon care costa peste 1000 euro.

  6. Și eu mă aștept ca un produs să funcționeze așa cum scrie; și FID o face.
    Ah că tu ai obiceiuri specifice care îl fac mai greoi de folosit decât pentru alte persoane, este problema ta – așa cum este problema brutarului că nu poate debloca un telefon, folosind amprenta acoperită de aluat sau a medicului că nu poate folosi amprenta prin mănușa chirurgicală, a înotătorului etc – însă sistemul funcționează de fiecare dată când i se oferă datele necesare citirii feței.
    Menționez că nu am folosit în mod curent un X ca să știu cum este așa că vorbesc doar pentru XR.

  7. Asa zicea si Steve Jobs cand pica semnalul pe iPhone 4: “You’re using it wrong”. Eu iti inteleg punctul de vedere, dar tu uiti ca vorbim despre Apple aici, nu despre Allview sau alta chinezarie ieftina. Normal ca in conditii ideale, daca ai telefonul la o distanta perfecta fata de fata, la unghiul potrivit si nu porti ochelari de soare, fular sau altele, FaceId merge ok. Dar stii cum e cu conditiile ideale…

  8. Am admis de la început că există situații în care FID nu merge, însă – spre deosebire de tine – consider că ajungi să te găsești într-una din ele foarte rar.
    Când naiba porți tu fular, cât timp o faci și ce cauți cu telefonul afară din buzunar atunci când ai nevoie să porți fularul – adică atunci când cel mai probabil viscolește sau te afli într-o zonă contaminată/periculoasă? plus că în acele situații nici amprenta nu poate fi folosită din cauza mănușilor.
    Când ții telefonul la o distanță mai mare de față decât lungimea propriei tale mâini? (doar ce am făcut un test interesant: am așezat telefonul cu fața spre mine și l-am deblocat fără să-l ating – cu ajutorul lui Siri – de la distanțe diferite; cea mai lungă distanță de la care l-am putut debloca a fost de un braț + 15-20 cm, iar brațele mele au o anvergură de peste 180 cm – în numărul acesta intră desigur și lățimea spatelui).
    Cu ochelari merge foarte bine (am și polarizați și nepolarizați; nu am cu lentilă reflectorizantă și poate că acolo există o problemă, însă iar vorbim de o excepție).
    Când telefonul este pe birou și vreau să-l folosesc, de regulă îl ridic ca să văd bine ecranul și, chiar dacă mi-ar fi plăcut să aibă un unghi de detecție mai generos, prefer FID unui cititor de amprentă de pe spatele telefonului.