Huawei P30. Iata cat de MARI sunt Ecranele (FOTO)

Huawei P30. O noua imagine ne arata cat de mari vor fi ecranele care vor fi utilizate pentru seria de telefoane pregatita pentru lansare in acest moment.

Huawei P30 ecrane

Huawei P30. Seria de telefoane pregatita pentru lansare de catre compania chinezeasca are astazi parte de o noua dezvaluire, deoarece putem vedea intr-un final cat de mari sunt ecranele care vor fi folosite pentru diversele modele de telefoane. Puteti vedea in imaginea de mai jos sticle de protectie pentru ecranele celor trei modele din seria Huawei P30 care vor fi lansate pentru clienti, iar versiunea Pro este cea care iese in evidenta cu diagonala cea mai mare.

Huawei P30. Foarte interesant este faptul ca versiunea Lite din serie are un ecran cu diagonala mai mare decat cea a ecranului pentru versiunea standard, de clasa medie, iar aici sta practic secretul strategiei chinezilor. Oferind specificatii bune si in telefoanele cele mai ieftine din seria Huawei P30, compania isi garanteaza vanzari mari pentru produse, chiar daca nu genereaza profit prea mare din distributia lor, dar numarul total conteaza cel mai mult.

Huawei P30. Iata cat de MARI sunt Ecranele (FOTO)

Huawei P30 ecrane telefoane

Huawei P30. Dupa cum se poate vedea, toate telefoanele din serie vor avea un decupaj mic in mijlocul ecranului, acesta fiind mult mai mic decat cel folosit pentru seria de anul trecut, trend-ul decupajelor mici fiind foarte popular acum in China. Din pacate, asta inseamna ca telefoanele din seria Huawei P30 nu vor avea un sistem avansat de recunoastere faciala, dar asta n-ar trebui sa mire prea mult pentru ca Huawei vrea sa pastreze tehnologia pentru seria Mate.

Huawei P30. Toate cele trei telefoane importante din serie vor fi lansate in prima parte a anului 2019, iar cel mai probabil le vom vedea pentru prima oara intr-o prezentare care urmeaza sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2019. Vanzarile efective ar trebui sa inceapa in cursul lunii martie, Huawei P30 fiind un telefon asteptat de catre foarte multa lume, iar preturile ar trebui sa fie apropiate de cele cerute pentru seria de anul trecut.