Samsung GALAXY S10. CUM va INTRECE iPhone XS in 2019

Samsung GALAXY S10. O prima imagine ne arata cum va intrece iPhone XS in anul 2019 cu o schimbare foarte importanta pe care o va oferi pentru clienti.

Samsung GALAXY S10 Snapdragon 855

Samsung GALAXY S10. Noul telefon al celor de la Samsung are astazi parte de o surpriza foarte interesanta, deoarece putem vedea un test de performante facut pe noul chip QUalcomm Snapdragon 855 pregatit pentru lansare. In imaginea de mai josputeti vedea cat de puternic este acest nou chip ce va fi integrat in Samsung GALAXY S10 impreuna cu cel Exynos 9820 pregatit de catre coreeni, ele urmand a egala, si cel mai probabil intrece performantele iPhone XS.

Samsung GALAXY S10. Daca iPhone XS are in momentul de fata performante superioare fata de orice alt telefon existent pe piata, se pare ca noul produs al celor din Coreea de Sud urmeaza sa il depaseasca fara drept de apel. Situatia ar fi una complet diferita in comparatie cu cea in care ne-am regasit anul acesta, cand actuala serie a avut performante inferioare iPhone X, insa pentru Samsung GALAXY S10 lucrurile par sa fie gandite complet diferit.

Samsung GALAXY S10. CUM va INTRECE iPhone XS in 2019

Samsung GALAXY S10 snapdragon 855 procesor

Samsung GALAXY S10. Noul chip Qualcomm Snapdragon 855 apare in acest test de performante ruland Android 9, si avand un procesor octa-core cu 4 nuclee tactate la 1.78 GHz, si inca 4 nuclee tactate cel mai probabil la 2.42 GHz. Chip-ul Qualcomm Snapdragon 855 urmeaza sa fie folosit nudoar in Samsung GALAXY S10, ci si in o varietate de alte modele de telefoane Android care vor fi lansate in 2019, asa ca va fi interesant de vazut daca performantele vor fi similare.

Samsung GALAXY S10. Toate modelele din serie urmeaza sa aiba aceleasi procesoare integrate pentru a oferi performante de top, aceeasi fiind si strategia Apple privind componentele pentru telefoanele sale. In aceasta idee, toti clientii care vor cumpara Samsung GALAXY S10 vor beneficia de o experienta la fel de buna pentru folosirea sistemului de operare Android. telefoanele urmand a fi lansate in magazine pentru clienti in prima parte a lunii martie.