ASUS Inventeaza NOI DECUPAJE pentru Laptopuri – CES 2019

ASUS a prezentat in cadrul CES 2019 noi laptopuri care au decupaje in ecrane, compania asiatica ducand trend-ul dincolo de telefoanele mobile.

ASUS laptop decupaj ces 2019

ASUS este prezenta la CES 2019 cu o gama foarte variata de produse, insa acum vorbim despre o schimbare majora pentru laptopurile pe care le vinde compania, acestea urmand a aveni cu noi decupaje. puteti vedea in imaginile din acest articol cam cum arata ideile celor de la ASUS, compania dorind sa faca marginile ecranelor laptopurilor mult mai subtiri, totul cu noi decupaje.

ASUS a anuntat pentru CES 2019 ecranul pentru laptop cu cea maisubtire margine, iar pentru a realiza asta, s-a gandit sa faca un decupaj deasupra carcasei, in care a inclus camera frontala. Decupajul implementat de catre cei de la ASUS in laptopurile sale este complet invers fata de cel pe care-l vedem in diversele modele de telefoane existente pe piata.

ASUS Inventeaza NOI DECUPAJE pentru Laptopuri – CES 2019

ASUS laptop decupaj ces 2019 foto

ASUS sustine ca laptopurile sale au carcasa acoperita in proportie de 97% de ecran, totul multumita decupajului ciudat care sta deasupra ecranului, el permitand reducerea marginilor acestuia la doar 2.5mm. ZenBook S13 este denumirea seriei de laptop-uri pe care ASUS a prezentat-o in cadrul CES 2019 cu aceste noutati, iar realizarile sale sunt destul de impresionante.

ASUS este primul producator care implementeaza decupaje de acest gen in laptopuri pentru a reduce atat de mult marginile ecranelor produselor proprii, dar nu va fi ultimul. ASUS a spus ca aceste laptopuri vor fi lansate in T1 2019 pentru clientii din lumea intreaga, insa deocamdata nu se stie cat urmeaza sa coste cand vor ajunge in magazine.