CES 2019. Matrix PowerWatch 2 se Incarca din CALDURA Corpului tau

Matrix PowerWatch 2 caldura corp

Matrix PowerWatch 2 este un smartwatch prezentat in cadrul CES 2019, iar inovatia adusa de catre acest produs pentru clientii din lumea intreaga sta in metoda noua de incarcare. Mai exact, producatorii Matrix PowerWatch 2 sustin ca acest produs este capabil sa se incarce cu energie solara, dar si prin caldura emisa de catre incheietura mainii utilizatorului.

Matrix PowerWatch 2 are un ecran color cu diagonala de 1.2 inch, GPS, functii pentru fitness, insa principalul punct de atractie este capacitatea de incarcare fara conectarea la priza. Matrix PowerWatch 2 este foarte limitat, fara a permite instalarea de aplicatii, fara suport extins pentru notificari, el putand fi folosit oriunde in lume, in cam orice situatii, pentru ca se incarca din caldura corpului nostru.

CES 2019. Matrix PowerWatch 2 se Incarca din CALDURA Corpului tau

Matrix PowerWatch 2 caldura corp ces 2019

Matrix PowerWatch 2 este compatibil cu Apple HomeKit si Google Fit, iar incarcarea solara, sau cea prin caldura corpului va necesita ceva timp pentru indeplinire. Matrix PowerWatch 2 nu este un smartwatch facut pentru chiar orice fel de client, el fiind gandit in principal pentru cei care au obiceiul de a face multe calatorii in aer liber, asa ca nu trebuie privit diferit.

Matrix PowerWatch 2 este unul dintre produsele interesante de la CES 2019, insa deocamdata este in plin proces de finantare si costa doar 299 de dolari pentru clienti. In momentul in care va fi lansat efectiv in magazine, Matrix PowerWatch 2 urmeaza sa coste 499 de dolari, un pret foarte mare pentru un smartwatch, chiar daca vine cu o tehnologie interesanta.