Sony Xperia XZ4 vine cu un Ecran Foarte CIUDAT

Sony Xperia XZ4. Un nou ecran foarte ciudat va fi implementat in noul model de telefon pentru clientii din lumea intreaga, iata cum arata in comparatie cu iPhone XS Max.

Sony Xperia XZ4 ecran

Sony Xperia XZ4 este viitorul model de smartphone pe care japonezii se pregatesc sa-l lanseze pentru clientii din intreaga lume, insa dupa cum se prezinta lucrurile, acesta urmeaza sa fie destul de ciudat. Mai jos aveti o comparatie intre o folie de protectie pentru ecranul Sony Xperia XZ4, si alte folii de protectie pentru telefoane, iar in baza comparatiei ne putem face o idee cu privire la dimensiunile acestuia fara de iPhone XS Max.

Sony Xperia XZ4 va avea un ecran mai inalt decat cel al iPhone XS Max, insa va fi mai ingust decat cel al telefonului creat de catre compania Apple, si e foarte posibil sa fie chiar cel mai ingust dintre telefoanele Android de pe piata. Asta ar putea face Sony Xperia XZ4 destul de greu de folosit de catre utilizatorii care vor dori sa cumpere telefonul, insa nici dezvoltarea de aplicatii pentru el nu va fi usoara.

Sony Xperia XZ4 vine cu un Ecran Foarte CIUDAT

Sony Xperia XZ4 ecran iphone xs max

Sony Xperia XZ4 ar putea avea un ecran cu diagonala mai mare de 6.5 inch, cat are iPhone XS Max, marginile sale fiind deasemenea mai groase, ceea ce contribuie la diferenta in dimensiunile carcaselor. Chiar daca Sony Xperia XZ4 va avea un ecran cu o forma destul de ciudata, telefonul in sine este oricum foarte interesant, si urmeaza sa aduca pe piata noi camere capabile sa inregistreze poze si clipuri video la calitate inalta.

Sony Xperia XZ4 vine deasemenea si cu un nou chip Qualcomm Snadragon 855 pe care japonezii il implementeaza pentru a oferi performante de top pentru clienti, el intrecand deja iPhone XS Max intr-un prim test. Sony Xperia XZ4 urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 de catre companie, asa ca atunci vom afla si cat va costa noul model de smartphone, pretul putand fi destul de moderat.