Sony Xperia XZ4 va DISTRUGE iPhone XS in 2019

Sony Xperia XZ4. O prima dovada a suprematiei in fata iPhone XS a aparut chiar la inceput de an 2019, iata cat de puternic va fi noul telefon al japonezilor.

Sony Xperia XZ4 performante

Sony Xperia XZ4. Astazi avem parte de o prima veste surpriza cu privire la viitorul telefon Android dezvoltat de catre compania japoneza, iar ea pune putin in perspectiva ceea ce putem astepta pentru piata smartphone in 2019. Un prim test de performante facut folosind aplicatia AnTuTu ne arata ca Sony Xperia XZ4 obtine un scor de 395.721 puncte in testare, cu peste 30.000 de puncte, sau 10%, mai mult decat obtine iPhone XS in acest moment.

Sony Xperia XZ4. Noul model de telefon va fi lansat cu un chip Qualcomm Snapdragon 855, iar dupa cum puteti vedea, acesta urmeaza sa aiba performante uimitoare, ceva ce, probabil, putini asteptau pentru el. Partea interesanta este ca aici avem a doua confirmare a faptului ca noul chip Qualcomm Snapdragon 855 va fi mai performant decat cel A12 Bionic al companiei Apple, Sony Xperia XZ4 urmand a fi in topul celor mai performante telefoane Android din anul 2019.

Sony Xperia XZ4 va DISTRUGE iPhone XS in 2019

Sony Xperia XZ4 antutu iphone xs

Sony Xperia XZ4. Prea multe noutati cu privire la acest model de telefon nu se cunosc deocamdata, insa este de asteptat ca el sa vina cu noi camere performante, si o baterie de capacitate mai mare. Separat de asta, in Sony Xperia XZ4 ar trebui sa fie implementat si un nou sistem de incarcare rapida, mai performant decat cel din actualele telefoane Sony, dar si din multe alte modele de pe piata, putand fi chiar cel mai performant din 2019, daca zvonurile se vor adeveri.

Sony Xperia XZ4. Lansarea noului model de telefon este asteptata pentru Mobile World Congress 2019, acolo unde multe companii asiatice vor fi prezente pentru a-si anunta modelele la care lucreaza in momentul de fata. Momentan nu se stie cat urmeaza sa coste Sony Xperia XZ4, insa e de asteptat ca pretul standard sa fie mare, apropiat de cel al concurentei, insa subventionat va fi mai mult decat accesibil pentru multi dintre clienti.

Articolul precedentAndroid 9. LANSARE AVANSATA pe Telefoanele Samsung
Articolul următorHuawei. S-a Facut de RAS in PRIMA zi din 2019
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.