Windows 10. Functia Noua pe care o Asteptai de MULT

Windows 10. O noua functie care este asteptata de catre un numar foarte mare de clienti a fost integrata in sistemul de operare, iata ce schimbare mare va aduce pentru clienti.

Windows 10 actualizari

Windows 10. O functie asteptata de catre foarte multe persoane va fi intr-un final oferita de catre cei de la Microsoft, compania americana intelegand intr-un final ca trebuie sa elimine frustrarile legate de sistemul sau de operare. Vorbesc despre o functie noua care are legatura cu actualizarile pe care sistemul de operare Windows 10 le ofera pentru calculatoarele ce-l ruleaza, acestea urmand a putea fi amanate de catre utilizatori pentru perioade mai lungi de timp.

Windows 10. Incepand cu versiunea 19H1 a sistemului de operare compania Microsoft va aduce pentru toti utilizatorii sai o functionalitate pe care o ofera de ceva timp pentru companiile ce folosesc versiunea Enterprise a sistemului de operare. Mai exact, Windows 10 le va permite utilizatorilor sa amane cu pana la o saptamana instalarea actualizarilor disponibile, asta in timp ce pentru companii exista optiunea de amanare pentru 35 de zile, inca de acum cativa ani.

Windows 10. Functia Noua pe care o Asteptai de MULT

Windows 10. Noua versiune a sistemului de operare este programata pentru lansare in cursul lunii aprilie, deci cel mai probabil va avea denumirea April 2019 Update, iar aceasta este una dintre functiile importante, si binevenite, aduse pentru clienti. Noua functie pentru Windows 10 va fi disponibila in sectiunea Settings > Update & Security > Windows Update, astfel ca toti cei care o vor folosi vor avea posibilitatea de a evita probleme mari cu calculatoarele dupa instalarea actualizarilor.

Recent builds of Windows 10 19H1 offer partial solutions to some long-time problems with this platform. To be clear, neither goes far enough. But they are both steps in the right direction and a sign, I think, that Microsoft is finally listening to feedback. The first change was something I noticed the other night in Windows 10 Home on the then-most-recent Windows 10 Insider Preview build: It is now possible—or, will be possible when Windows 10 19H1 ships—on Windows 10 to pause Windows Updates for 1 to 7 days.

Windows 10. Avand in vedere numeroasele probleme pe care actualizarile recente lansate de catre Microsoft le-au generat pentru utilizatori, era de asteptat ca o functie de acest gen sa fie implementata pentru a tine clientii in siguranta in caz ca apar dificultati. Nu se stie deocamdata daca Windows 10 va avea aceasta functie activata in mod nativ in calculatoarele tuturor utilizatorilor, sau ea va trebui activata separat de catre fiecare persoana in parte, insa simpla implementare a ei este o veste foarte buna.