CES 2019. OptiShokz Revvez – Ochelarii de Soare pentru Ascultat Muzica

OptiShokz Revvez ochelari muzica ces 2019

CES 2019 ne aduce un produs foarte interesant cu denumirea OptiShokz Revvez, aceasta fiind probabil prima pereche de ochelari de soare care ne permite sa asculta muzica prin tehnologia bone conduction. Dupa cum puteti vedea si din imagini, OptiShokz Revvez sunt o pereche normala de ochelari de soare, care pot totusi sa transmita semnal audio catre urechile noastre.

CES 2019 are foarte multe gadget-uri inovative listate, insa OptiShokz Revvez fac parte dintr-o categorie speciala, deoarece aduc o functionalitate pe care foarte multi si-o doresc. Compania din spatele OptiShokz Revvez sustine ca ochelarii sai, pot transmite sunet audio prin spatele cartilajului urechilor oamenilor, folosind tehnologia bone conduction.

Tehnologia bone conduction aduce ochelarii de soare prin care poti asculta muzica

OptiShokz Revvez ochelari muzica ces 2019 1

OptiShokz Revvez incojoara urechea pentru a transmite sunetul audio prin spatele cartilajului, butoanele pentru control fiind plasate in partea dreapta a ochelarilor. Calitatea audio este destul de buna pentru un asemenea produs, conform celor care au testat OptiShokz Revvez la CES 2019, insa desigur ca aici totul este foarte subiectiv.

OptiShokz Revvez ochelari muzica ces 2019 2

OptiShokz Revvez urmeaza sa treaca printr-o campanie de finantare inainte de a ajunge in magazine, si vor fi disponibile la pretul de 99 de dolari in acea perioada. Daca finantarea va avea succes, si produsul va fi lansat pe piata, atunci OptiShokz Revvez vor costa 179 de dolari, un pret destul de “piperat” pentru o pereche de ochelari care iti permita sa asculti si muzica.