Raiffeisen Bank: Veste GROZAVA pentru Romanii din TOATA Tara

Raiffeisen Bank are o veste grozava pentru romanii din toata tara, iata ce a dezvaluit banca pentru toata lumea, si ce trebuie sa stii chiar acum.

Raiffeisen Bank cantat

Raiffeisen Bank are o veste grozava pentru romanii din toata tara, banca reusind sa-i surprinda pe foarte multi dintre clienti cu un anunt la care putini se asteptau, dar care vine sa ii bucure pe foarte multi. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au luat decizia de a transmite in aceasta seara un nou concert de jazz pentru clientii din Romania, iar aici vorbim despre o continuare a proiectelor pe care banca le-a pornit pentru clientii romani din toata tara.

Raiffeisen Bank va transmite in aceasta seara, incepand cu ora 19:00, un concert sustinut de catre Luiza Zan si Jazzpar Trio, acesta urmand a fi disponibil mai apoi in forma inregistrata pentru toata lumea pe website-ul bancii. Raiffeisen Bank spune ca in aceasta seara concertul ne va aduce in fata jazz-ul anilor 1930, deci vorbim despre un tip special de muzica pe care poate ca multi romani il vor aprecia, mai ales ca nu este ceva oferit foarte des pentru noi.

Raiffeisen Bank: Veste GROZAVA pentru Romanii din TOATA Tara

Raiffeisen Bank a avut pana acum, in principal, piese de teatru cu care i-a asteptat pe romanii dornici sa urmareasca tot ceea ce a pregatit, insa iata ca acum merge intr-o cu totul alta directie pentru a-i bucura cu surprize pe masura. Acum cei de la Raiffeisen Bank continua seria spectacolelor de muzica, pe care au inceput-o de ceva vreme, si care s-a dovedit a fi foarte apreciata in randul celor care urmaresc cu mare atentie spectacolele sale.

Raiffeisen Bank a bucurat foarte multi romani cu spectacolele de teatru pe care le-a transmis, iar acum vrea sa faca fix acelasi lucru cu spectacolele de muzica, iar pana in momentul de fata pare sa fi avut succes destul de mare in a-i tine ocupati pe oameni. Din aceasta seara va veni un nou spectacol care mai mult ca sigur va fi apreciat de catre foarte multa lume, mai ales ca Raiffeisen Bank stie sa aleaga artistii care sunt cu adevarat interesanti.

Raiffeisen Bank va continua si in saptamanile urmatoare seria spectacolelor sale, mai ales ca vorbim despre o noua perioada in care Romania se afla in carantina partiala, deci oamenii au nevoie de ceva cu care sa isi ocupe timpul.