Samsung GALAXY Fold. SECRETUL UIMITOR al Telefonului

Samsung GALAXY Fold. Secretul uimitor al primului telefon pliabil al Samsung a fost dezvaluit inaintea lansarii pentru clientii din lumea intreaga, iata ce este pregatit.

Samsung GALAXY Fold baterie

Samsung GALAXY Fold. Dupa cum ii spune denumirea, acesta este telefonul pliabil pe care cei de la Samsung se pregatesc sa-l aduca pe piata in urmatoarele luni, el fiind prezentat inca din 2018 ca primul smartphone de acest gen, dar nu va fi. In ciuda acestui lucru, astazi aflam un secret ce a ramas ascuns pana in prezent, dar care este extrem de important, si ne va spune cat de util va fi telefonul pe care foarte multi oameni vor dori sa il cumpere dupa prezentare.

Samsung GALAXY Fold. Conform unor informatii obtinute de la analistii din Coreea de Sud, acest telefon va avea doua baterii integrate, cate una in fiecare parte a carcasei, pentru un total de 5000 – 6000 de mAh. Aceste doua baterii, interconectate, vor trebui sa sustina ecranul OLED cu diagonala de 7 inch pe care telefonul il va avea, acesta insa si pe cel secundar, cu diagonala de 4.5 inch, fara ele autonomia putand fi o foarte mare problema pentru clienti.

Samsung GALAXY Fold va avea doua baterii de capacitate mare

Samsung GALAXY Fold. Cele doua baterii vor fi legate intre ele cu un chip special care va controla atat incarcarea, cat si utilizarea energiei disponibile pentru componentele interne, intregul mecanism fiind unul foarte complex. Avand in vedere felul in care e gandit telefonul, era nevoie de doua baterii, procesorul analizand constant nivelul energiei din bateriile Samsung GALAXY Fold pentru a sti din care sa traga intai curent, si pe care sa o incarce cu prioritate.

Samsung GALAXY Fold. Deocamdata nu se stie ce fel de baterii va folosi compania coreeana in noul model de telefon, insa e putin probabil sa vedem unele de grafen, precum se anunta pentru implementare in Samsung GALAXY S10. Chiar si asa, este de asteptat ca Samsung GALAXY Fold sa aiba o autonomie suficient de mare pentru a permite folosirea in viata de zi cu zi fara probleme, altfel exista riscul sa atraga foart emulte critici.

Samsung GALAXY Fold. Prezentarea telefonului ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii februarie, cel mai probabil in data de 20, insa lansarea ar putea avea loc pe 8 martie, daca zvonurile se adeveresc.