Samsung GALAXY FOLD. EXCLUSIV, Functii IN PREMIERA

Samsung GALAXY FOLD. Noi functii vor fi lansate in premiera de catre compania Samsung pentru clientii din lumea intreaga, iata ce surprize vor fi oferite.

Samsung GALAXY FOLD functii

Samsung GALAXY FOLD. O serie de noutati complet surprinzatoare sunt dezvaluite astazi pentru primul model de telefon pliabil pregatit de catre coreeni, unele dintre ele fiind anuntate in premiera. In primul rand, incepem cu faptul ca Samsung GALAXY FOLD va fi produs in doar 1 milion de unitati pentru o lansare la scara redusa, Samsung facand studii si ajungand la concluzia ca telefonul va fi popular in principal in randul celor care au varste de minim 40 de ani.

Samsung GALAXY FOLD. Productia componentelor pentru telefon a inceput deja la partenerii companiei Samsung, insa ea este redusa, pentru a acoperi doar cele 1 milion de unitati care vor fi fabricate initial. Samsung GALAXY FOLD va avea doua ecrane, unul pliabil cu diagonala de 7.3 inch si unul standard cu diagonala de 4.5 inch, al doilea urmand a fi montat in exteriorul carcasei, pentru a permite folosirea telefonului chiar si cand acesta este pliat.

Samsung GALAXY FOLD. EXCLUSIV, Functii IN PREMIERA

Samsung GALAXY FOLD. Cand este pliat, ecranul de 4.5 inch a afisa o interfata Android standard, cu acces la apeluri telefonice, mesaje, notificari, etc, dar e posibil sa aiba functionalitatea limitata de catre coreeni. Ecranul principal va putea fi impartit in doua, sau 3, ecrane distincte, pentru a afisa aplicatii separate in fiecare dintre ele, ideea coreenilor fiind de a face Samsung GALAXY FOLD cat se poate de versatil pentru clientii care vor decide sa il cumpere.

The Galaxy F can display basic functions such as phone, message, and notification with the front display, and the main display can divide the screen into three to run different applications. If you use the game app, you can see the game relay screen on the left screen, the game information on the right screen, and the chat below.

Samsung GALAXY FOLD. Decizia de a oferi asemenea functii pentru telefon are la baza ideea de productivitate, deci oamenii de afaceri sunt cei vizati in principal de echipa de marketing a coreenilor, deci teoretic un public similar cu cel al Samsung GALAXY Note 9. Practic, Samsung GALAXY FOLD este un telefon cu care Samsung testeaza piata in anul 2019 pentru a vedea in ce masura exista interes pentru telefoanele pliabile, deci daca va fi un esec, pierderea nu va fi chiar atat de mare.