Fortnite. Arma EXCLUSIVA LANSATA de Epic Games

Fortnite. Epic Games a lansat o noua actualizare importanta pentru jucatorii din lumea intreaga, ea aducand o noua arma puternica pentru toata lumea.

Fortnite pusca

Fortnite. Astazi a fost lansata o noua actualizare pentru cel mai popular joc online al momentului, Epic Games oferindu-le jucatorilor si o arma exclusiva de care se pot bucura chiar in acest moment. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata aceasta arma exclusiva pe care o puteti incerca in Fortnite in momentul de fata, si vorbim despre o pusca cu luneta si amortizor cu care va puteti ucide inamicii de la distanta, si fara a putea fi descoperiti foarte usor.

Fortnite. Noua arma este similara cu cea Frostbite pe care Epic Games a implementat-o pentru joc in celelalte moduri de joc separat de Battle Royale, asa ca unii dintre jucatori vor vedea ceva familiar incepand de astazi. Desi noua arma din Fortnite va avea putere foarte mare si va putea ucide usor inamicii, din pacate va fi necesara reincarcarea gloantelor de fiecare data cand trageti, asa ca trebuie sa va potriviti foarte bine tinta inainte de a ataca pe cineva.

Fortnite. Arma EXCLUSIVA LANSATA de Epic Games

Fortnite. Desigur ca aceasta arma nu va fi la fel de puternica precum pusca cu luneta Frostbite, iar asta pentru ca are un amortizor, insa marele beneficiu este ca veti fi mult mai greu de descoperit. Practic, va veti putea apropia mai mult de inamicii din Fortnite inainte de a trage spre ei, iar acest compromis ar putea fi perfect pentru a avea parte de mai multe kill-uri in cadrul jocului, ceea ce fiecare jucator isi doreste sa aiba.

Fortnite. Noua arma a fost lansata astazi de catre Epic Games impreuna cu actualizarea ce are numarul 7.10, in ea fiind implementate si mai multe noutati interesante, dar si rezolvari pentru problemele raportate pana acum. Cu milioane peste milioane de jucatori activi zilnic in Fortnite, cei de la Epic Games incearca sa implementeze cat mai multe noutati importante pentru jucatori, asa ca alte surprize interesante vor veni in actualizarile urmatoare.