Samsung. Iata CAND Lanseaza PRIMUL Telefon 5G

Samsung. Compania coreeana a facut un anunt foarte interesant despre primul telefon 5G in cadrul conferintei pe care a avut-o inainte ca CES 2019 sa inceapa.

Samsung telefon 5g

Samsung. Cel mai mare producator de telefoane de pe planeta a vorbit in cadrul CES 2019 despre intentiile sale de a lansa un telefon 5G pentru clientii din intreaga lume, iar vestile sunt foarte bune. Asa cum auzisem deja din diverse zvonuri, cei de la Samsung urmeaza sa lanseze primul lor telefon 5G in cursul anului 2019 pentru anumite piete, Coreea de Sud urmand a avea prima produsele, insa ele vor ajunge cel putin in SUA undeva prin vara.

Samsung. Compania nu a dezvaluit ce model de telefon va oferi cu conectivitate 5G integrata, insa cel putin un operator de telefonie mobila din SUA a confirmat faptul ca va incepe sa vanda un telefon al coreenilor care are 5G integrat. Foarte multa lume se asteapta ca Samsung GALAXY S10 sa fie primul model de telefon al Samsung care are conectivitate 5G integrata, iar asta se va intampla in Coreea de Sud, insa in alte tari ar putea fi alte modele oferite.

Samsung. Iata CAND Lanseaza PRIMUL Telefon 5G

Samsung. Daca primul model de telefon 5G va fi lansat in primavara in Coreea de Sud, in SUA am putea vedea un asemenea produs de la coreeni abia undeva prin vara, iar in Europa e improbabil sa vedem vreunul pana prin toamna, sau 2020. Deocamdata Samsung, si ceilalti producatori de telefoane mobile, se concentreaza pe tarile unde exista retele 5G lansate deja, sau pregatite pentru lansare foarte curand, iar in Europa nu prea exista asa ceva deocamdata.

Speaking at its packed press conference at the Mandalay Bay South Convention Centre today in Las Vegas, Samsung’s President and CEO H.S. Kim came out 5G guns blazing, stating that “we’re so excited to see what 5G will do in 2019 and beyond”, that 5G “is here because of our leadership”, and that “the protection of user information and privacy are paramount” to its 5G vision.

Samsung. In Romania nu ne putem astepta sa ne bucuram de 5G mai devreme de finalul acestui an, sau poate chiar abia anul viitor, iar asta pentru ca licentele pentru frecventele retelelor nu vor avea loc pana in toamna. Dupa aceea ramane ca operatorii sa faca efectiv retelele 5G in Romania, iar Samsung, si ceilalti producatori, vor oferi suport pentru tara noastra abia dupa ce vor fi active si retelele pe care sa le putem folosi telefoanele mobile.