Samsung GALAXY S10. NOI IMAGINI arata un DESIGN UIMITOR

Samsung GALAXY S10. Noi imagini arata un design uimitor pentru telefonul asteptat de catre zeci de milioane de clienti din intreaga lume in acest moment.

Samsung GALAXY S10 concept 2019

Samsung GALAXY S10. Noi imagini cu viitorul telefon pregatit pentru lansare de catre compania Samsung prezinta un design uimitor care va ajunge in mainile foarte multor clienti din lumea intreaga in curand. Vorbim despre un concept care a fost publicat saptamana trecuta pentru Samsung GALAXY S10 de catre un grafician talentat, iar el ne arata cat de mult poate fi schimbat telefonul coreenilor pentru a atrage iar interesul.

Samsung GALAXY S10. Dupa cum probabil stiati deja, noua serie de telefoane va veni cu schimbari substantiale pentru design-ul general din partea companiei coreene, iar asta inseamna ca de la ecran, si pana la carcasa, va exista cate ceva nou. Conceptul de mai jos prezinta destul de bine noutatile pe care seria Samsung GALAXY S10 le va avea disponibile, totul fiind realizat in baza unor schite ale telefoanelor aflate in proces de dezvoltare.

Samsung GALAXY S10. Incepem cu ecranul, acolo unde vom avea parte de margini mult mai subtiri pentru ecranele telefoanelor, mutarea camerei frontale sub ecran, si eliminarea senzorilor, lasand doar difuzorul frontal intr-o magine redusa. Ideea aplicata pentru Samsung GALAXY S10 nu este noua, dar coreenii o fac foarte bine, astfel incat telefoanele vor avea parte de un aspect modern, demn de anul 2019, asa cum este si normal.

Samsung GALAXY S10. NOI IMAGINI arata un DESIGN UIMITOR

Samsung GALAXY S10. Trecand la carcasa, stim deja ca diversele modele de telefoane pe care coreenii le vor lansa vor avea fie o camera duala, fie o camera tripla, insa pozitionarea va fi orizontala in carcasa. S-a ales aceasta amplasare a camerei pentru ca telefoanele Samsung GALAXY S10 sa aiba partea si de o baterie de capacitate mai mare, unii spunand ca de la modelele Lite si pana la cele Plus ele vor avea intre 3100 – 4000 mAh.

Samsung GALAXY S10. Chip-uri Qualcomm Snapdragon 855, sau Exynos 9820 vor fi deasemenea integrate in telefoane, impreuna cu minim 6 GB RAM, sau cel putin aceasta e speranta pentru modelele mai scumpe. Ecranele vor avea diagonale cuprinse intre 5.8 inch si 6.7 inch, pentru cele 5 modele, Samsung GALAXY S10 urmand a fi o serie foarte variata de telefoane mobile, asa ca va fi foarte interesant sa vedem cand vor fi prezentate.

Samsung GALAXY S10. In baza zvonurilor de pana acum, telefoanele ar trebui sa fie prezentate in mod oficial in data de 20 februarie, adica inainte ca Mobile World Congress 2019 sa inceapa. Lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc in data de 8 martie, adica la putin timp dupa ce telefoanele vor fi prezentate, iar preturile ar trebui sa fie foarte similare cu cele pe care le-am vazut pentru actualele modele premium.