Google Assistant. LANSAT in Google Maps pe iOS si Android

Google Assistant. O noua functie majora a fost anuntata pentru iOS si Android in cadrul CES 2019, iata ce surpriza a pregatit compania Google pentru utilizatori.

Google Assistant google maps

Google Assistant. La CES 2019 compania Google a facut un anunt foarte important, aducand asistentul personal in Google Maps pentru iOS si Android, uimind intreaga lume cu aceasta schimbare foarte importanta. Puteti vedea in imaginile de mai jos cum arata Google Assistant in Google Maps, asistentul personal fiind implementat de catre compania americana pentru iOS si Android in ideea de a-i ajuta pe soferi sa navigheze in siguranta cand sunt la volan.

Google Assistant. Comenzile vocale implementate in Google Maps le permit utilizatorilor sa efectueze cautari pentru locatii pe care sa le viziteze in timpul calatoriilor, sau chiar adaugarea de opriri in ruta lor de navigatie. Mai mult decat atat, Google Assistant permite trimiterea timpului de calatorie pana la detinatie direct din Google Maps, controlarea muzicii, sau chiar a podcast-urilor fara a atinge ecranele telefoanelor, desi pentr unele functii e necesara deschiderea de aplicatii terte.

Google Assistant ajunge in Google Maps pe iOS si Android cu functii avansate

Google Assistant google maps ios android

Google Assistant. Desigu ca pe Android functionalitatea oferita prin Google Maps este mai avansata decat cea disponibila prin iOS, utilizatorii putand trimite mesaje SMS, mesaje prin Hangouts, WhatsApp, Facebook Messenger, Viber, sau alte aplicatii. Interesant este ca Google Assistant poate inclusiv sa aplice automat semne de punctuatie pentru mesajele pe care le trimit oamenii, astfel ca utilizatorii nu trebuie sa mai introduca singuri virgule, sau puncte care sa incheie propozitii.

Google Assistant. In ceea ce priveste interfata, puteti vedea in imaginea de mai sus ca vorbim despre o integrarea foarte discreta in cadrul aplicatiei Google Maps care permite folosirea asistentului personal fara a fi deranjati prea mult. Google Maps avea nevoie de o asemenea schimbare implementat, iar Google Assistant este asistentul personal perfect prin care sa fie imbunatatita experienta de a folosi aplicatia de navigatie in timpul condusului, iar totul a ajuns acum pe iOS si Android.

Google Assistant. Asistentul poate fi folosit in momentul de fata in Google Maps din iOS si Android in tarile in care software-ul este disponibil, aplicatia de navigatie fiind recent actualizata, probabil pentru a oferi suportul.

Articolul precedenteMAG. NOTE 9 are in 2019 1200 de LEI REDUCERE
Articolul următor9 Ianuarie 2019 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.