Apple Watch 4 Salveaza Viata unui Nou Client al Apple

Apple Watch 4 fibrilatie atriala

Apple Watch 4 a fost lansat de catre compania Apple in toamna anului trecut cu o functie ce permite efectuarea de electrocardiograme pentru a detecta afectiuni ale inimii. In lunile trecute dupa lansarea Apple Watch 4, tot mai multi clienti ai companiei Apple au inceput sa raporteze faptul ca aplicatia menita sa faca electrocardiograme ii ajuta sa detecteze anomalii ale inimii.

Astazi vorbim despre un barbat din SUA, caruia Apple Watch 4 i-a detectat o fibrilatie atriala pe care initial baratul a ignorat-o, dar care in final s-a dovedit a fi mai serioasa decat parea. Barbatul a decis sa-si cumpere un Apple Watch 4 pentru a-si monitoriza mai atent sanatatea dupa ce suferise un accident care i-a afectat creierul, si era mai mult interesat de functia care detecteaza caderile.

Apple Watch 4 l-a detectat in perioada sarbatorilor de iarna in legatura cu afectiunea inimii, insa barbatul a crezut ca e vorba de anxietate din cauza calatoriilor facute in acea perioada. Nu se stie clar cum a fost notificat barbatul de catre Apple Watch 4 ca are probleme, insa dupa ce a facut o electrocardiograma a fost atentionat de catre ceas ca trebuie sa mearga de urgenta la spital.

He originally got it because they have a new fall risk app where, if he were to fall and I’m not nearby, the fall sensor will sense that he fell and call 911. And it said, ‘It looks like your heart is in A-fib. You should contact your doctor.  With the watch showing Maden what his actual heartbeat looked like, he decided to go to a hospital. “When I got to the ER, they did an actual EKG on a cart — the real deal.” Sure enough, medical professionals told Maden that he was, in fact, in A-fib. “It would’ve probably taken me longer had I not had something actually telling me that something’s not right.”

Ajuns la spital, barbatul a avut diagnosticul confirmat de catre ceasul inteligent, iar asa a scapat de o problema mult mai grava, care ar fi aparut cu siguranta daca nu ar fi ajuns la spital la timp. Aceasta este doar una dintre noile povesti in care un utilizator de Apple Watch 4 este salvat de catre functia ceasului care permite efectuarea de electrocardiograme, dar vom mai vedea altele cu siguranta.