Google Translate. Anuntul IMPORTANT al Wikipedia

GOOGLE TRANSLATE. Un anunt foarte important privind platforma de traduceri a fost facut de catre Wikipedia, iata ce schimbare majora a fost pregatita.

Google Translate wikipedia

Google Translate. Cea mai mare platforma pentru traduceri online are astazi parte de un anunt foarte important care implica si Wikipedia, una dintre cele mai mari resurse online de informatii la nivel global. Conform anuntului facut astazi, Google Translate urmeaza sa traduca unele dintre paginile de pe Wikipedia in limbile in care acestea nu sunt disponibile, astfel incat mai multi oameni sa aiba acces la informatiile pe care in momentul de fata nu le inteleg.

Google Translate. Se pare ca softwareul de traduceri online al celor de la Google va fi integrat gratuit in software-ul intern al Wikipedia pentru traducerea informatiilor care sunt incarcate in cadrul platformei. Pana acum Wikipedia folosea solutia Apertium pentru traducerea articolelor din platforma, insa Google Translate este acum a doua optiune, iar asta ar trebui sa duca si la o rapiditate mai mare cu care sunt traduse informatiile din cadrul platformei.

Google Translate. Anuntul IMPORTANT al Wikipedia

Google Translate wikipedia online

Google Translate. Fiecare dintre paginile traduse de catre platformele online de traduceri vor fi verificate de catre un editor uman inainte de a fi publicate, astfel ca orice fel de greseli existente vor fi corectate de catre acestia. Se pare ca integrarea Google Translate in platforma vine dupa foarte multe cereri facute de catre editorii Wikipedia, care au cam fost coplesiti de numarul foarte mare de articole care trebuie traduse, asa ca lucrurile se vor imbunatati foarte rapid.

Google Translate. Folosit de sute de milioane de oameni lunar, acest sistem este in mod constant imbunatatit multumita inteligentei artificiale folosite pentru a oferi traduceri cat se poate de exacte pentru utilizatori. Cat de mari vor fi beneficiile pentru Google Translate nu se stie inca, insa inclusiv noi ar trebui sa beneficiem de asta, deoarece inca exista multe articole scrise in diverse limbi, care nu sunt disponibile si in limba romana in cadrul platformei.