Prima Pagina iOS 12 iOS 12.1.3 beta 4 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12.1.3 beta 4 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

21

iOS 12.1.3 beta 4

iOS 12.1.3 beta 4 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch de catre compania Apple pentru utilizatorii care sunt dornici sa testeze versiunile de testare ale sistemului de operare. Daca sunteti curiosi in legatura cu denumirea iOS 12.1.3 beta 4 pe care o are versiunea, ei bine nu exista vreo explicatie logica, Apple lansand doar build-ul pentru dezvoltatori si cam atat.

iOS 12.1.3 beta 4 poate fi instalat in momentul de fata de catre oricare dintre utilizatorii care au instalat vreo versiune beta a iOS 12 pana in momentul de fata. Deocamdata nu se stie ce noutati majore va aduce iOS 12.1.3 beta 4, insa scurta lista de schimbari publicata de Apple listeaza aceleais modificari precum cele oferite pentru versiunile beta ale iOS 12.1.2 lansate in trecut.

iOS 12.1.3 beta 4 este lansat singur in aceasta seara, deoarece primele versiuni beta a watchOS, tvOS, sau macOS, cu un indicativ nou, nu au fost deocamdata lansate.

Articolul anteriorFacebook. Actualizarea Noua De azi pentru Telefoane si Tablete
Urmatorul articolGoogle Translate. Anuntul IMPORTANT al Wikipedia
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.