Huawei. Lista cu Telefoanele cele mai POPULARE

HUAWEI. Lista cu cele mai populare telefoane pe care le vand chinezii a fost publicate, iata care modele au avut vanzarile cele mai bune pe final de an 2018.

5

huawei telefoane populare

Huawei. In 2018 compania chinezeasca a reusit sa depaseasca Apple in materie de vanzari de smartphone-uri la nivel global, iar foarte multa lume si-a facut in mod gresit impresia ca majoritatea sunt telefoane premium. E destul de normal sa fie asa, din moment ce Apple vinde telefoane premium, insa in cazul Huawei, vasta majoritate a vanzarilor vin de la telefoanele care sunt foarte ieftine, pentru ca lumea nu prea vrea altceva de la chinezi.

Huawei. Cei de la Canalys au analizat vanzarile din China pentru luna noiembrie, iar conform lor modelele Enjoy, Honor, si Nova genereaza peste trei sferturi dintre vanzarile de telefoane ale chinezilor. Seriile P si Mate, sau P Pro si Mate Pro impart restul de 25% dintre vanzarile de telefoane ale companiei Huawei, deci vorbim despre un numar foarte mic de unitati pentru telefoanele care sunt scumpe, iar acest lucru este perfect normal pentru o companie de acest gen.

Huawei. Lista cu Telefoanele cele mai POPULARE

huawei telefoane populare lista

Huawei. In ciuda eforturilor de a se pozitiona ca o companie premium, toata lumea stie ca in realitate chinezii nu se bazeaza pe vanzarile de telefoane premium, ci pe cele ale modelelor mai ieftine, care nu genereaza profit deloc, sau genereaza profit foarte mic. Samsung e intr-o pozitie oarecum similara, vasta majoritate a vanzarilor sale venind deasemenea de la telefoanele ieftine, insa in contrast cu Huawei, a reusit sa isi creeze o imagine de producator premium.

Huawei. Situatia din China este valabila si pentru multe alte tari, in special din Asia, dar si in Europa, unde cei mai multi oameni cumpara produsele ieftine, care in unele cazuri sunt chiar mai ieftine decat cele ale Samsung. In comparatie cu produsele companiei Apple, cele ieftine ale Huawei, sau ale brand-urilor Honor si Enjoy, sunt cu de pana la 2, sau 3 ori mai ieftine decat iPhone, oferind specificatii destul de apropiate, iar pentru chinezi asta conteaza foarte mult.

Huawei. Desi chinezii vand mai mult decat compania Apple pe piata smartphone, cand vine vorba de incasari si profit, inca sunt cu mult in urma, iar acest lucru nu se va schimba prea curand.