Huawei. ANUNT foarte IMPORTANT pentru Anul 2019

Huawei. In cadrul CES 2019 compania chinezeasca a facut un anunt foarte important cu privire la anul 2019, si care ii sunt obiectivele pentru a avea succes.

Huawei 2019

Huawei. Compania chinezeasca a inceput anul la CES 2019 cu un anunt foarte important cu privire la ceea ce urmeaza sa faca in urmatoarele luni, iar vestile sunt foarte interesante pentru ca pun presiune pe competitorii directi. Huawei a anuntat ca in anul 2019 intentioneaza sa se concentreze serios pe inteligenta artificiala, dar si pe tehnologia 5G, iar cu astea spera sa depaseasca Samsung in vanzari, si sa isi intareasca pozitia ca inovator in domeniul tehnologiei.

Huawei. In 2019 compania chinezeasca spera sa poata recastiga increderea clientilor in urma tuturor scandalurilor in care a fost implicata de catre SUA, si partenerii care au tot sustinut afirmatiile americanilor. Huawei a anuntat dea ca va investi cateva miliarde de dolari pentru a imbunatati securitatea produselor sale, iar asta desi nu a recunoscut vreodata ca acuzatiile americanilor privind problemele de securiate sunt adevarate, dar se pare ca ar cam fi.

Huawei se pregateste de un an 2019 cu noutati importante

Huawei. Separat de asta, chinezii investesc masiv in dezvoltarea 5G, echipamentele lor de telecomunicatii fiind deja pregatite pentru livrate pentru unii dintre parteneri, dar in 2019 spera sa incheie contracte noi, in ciuda tuturor controverselor. Huawei a anuntat ca va mai investi in cercetare si dezvoltare pentru a-si face echipamentele 5G mai sigure si mai performante, 2019 fiind un an in care chinezii vor lupta cu “toate armele” impotriva americanilor pentru a arata cat de puternici sunt.

Richard Yu, Huawei CEO, addressed these issues in an open letter, along with priorities for 2019 and plans for the next 5 to 10 years. he plans for 2019 included retaining the trust of consumers. With investments in R&D, 5G and AI, the company is aiming to build an ecosystem that should deliver “an intelligent experience across every consumer scenario”. Richard Yu said Huawei believes in the power of AI and is committed to use the technology for helping deaf children.

Huawei. In final, inteligenta artificiala urmeaza sa beneficieze deasemenea de investitii masive din partea companiei, continuand ceea ce s-a inceput cu mai bine de un an de zile in urma, dar asta n-ar trebui sa fie o surpriza. Huawei a inceput sa implementeze in telefoane procesaore care au chip-uri speciale pentru inteligenta artificiala, are diverse produse pentru cloud care sustin aceasta functionalitate, asa ca investeste in tehnologia aceasta si pentru viitor.

Huawei. In ciuda afirmatiilor optimiste, compania va avea un an 2019 foarte dificil, in care va trebui sa scape de stigma pe care guvernul SUA a pus-o asupra sa cu acuzatiile privind riscurile pe care le au produsele sale pentru siguranta nationala a diverselor tari.