Prima Pagina Samsung Samsung a PUBLICAT DATA de LANSARE si un TEASER pentru S10

Samsung a PUBLICAT DATA de LANSARE si un TEASER pentru S10

Samsung a publicat in aceasta dupa-amiaza data de lansare pentru Samsung GALAXY S10 impreuna cu un prim teaser care dezvaluie partial noul design al telefonului.

4

samsung lansare s10

Samsung a publicat cu doar cateva minute in urma un prim mesaj in care confirma data la care va lansa Samsung GALAXY S10 pentru clientii din lumea intreaga, dar si un teaser pentru telefonul sau. Puteti vedea mai jos teaserul creat de catre coreeni pentru a anunta lumea intreaga in legatura cu lansarea Samsung GALAXY S10, el venind ca o surpriza foarte placuta, cu o luna si 10 zile inainte ca evenimentul efectiv sa aiba loc in San Francisco.

Samsung GALAXY S10 va fi lansat pe data de 20 februarie in cadrul unei conferinte care va avea loc in San Francisco, California, un zvon aparut pe la amiaza spunandu-ne exact acest lucru. Compania Samsung urmeaza sa transmita in direct evenimentul in cadrul caruia va prezenta pentru lumea intreaga telefonul Samsung GALAXY S10, astfel ca milioane de fani din intreaga lume vor putea vedea in direct toate noutatile prezentate intr-o engleza stalcita de catre presedintele diviziei mobile.

Samsung a PUBLICAT DATA de LANSARE si un TEASER pentru S10

Samsung GALAXY S10 este prezentat mult mai devreme decat credea multa lume, iar asta pentru ca mai toti se asteptau ca telefonul sa isi faca aparitia in cadrul unui eveniment organizat inaintea Mobile World Congress, la final de februarie. Ei bine, se pare ca Samsung vrea sa se diferentieze de restul producatorilor care vor anunta telefoane atunci, si sa-i ofere telefonului Samsung GALAXY S10 o saptamana in care sa fie in atentia lumii intregi.

Samsung intentioneaza sa puna in vanzare Samsung GALAXY S10 in data de 8 martie, la perioada de timp obisnuita fata de care vinde telefoanele dupa ce le prezinta in conferinte oficiale. Acestea fiind spuse, stim deja de ceva vreme cum arata Samsung GALAXY S10, am aflat unele dintre specificatiile zvonite, asa ca acum ramane doar sa vedem cate dintre zvonuri se vor mai adeveri, si daca noutatile pregatite sunt intr-adevar uimitoare, sau nu.

Articolul anteriorSamsung GALAXY S10. OFICIAL, Noul DESIGN PREZENTAT
Urmatorul articolFortnite. SURPRIZA URIASA Descoperita in Joc
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.