Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Noul DESIGN PREZENTAT

Samsung GALAXY S10. Noul design al telefonului a fost prezentat oficial chiar de catre compania coreeana, iata ce imagini a publicat pentru toti clientii.

Samsung GALAXY S10 imagini

Samsung GALAXY S10. Noul design al telefonului este prezentat oficial de catre compania Samsung in cadrul unei postari in care vorbeste despre noul One UI, iar asta la cateva ore dupa ce am aflat data de lansare. Coreenii vorbesc in articolul publicat pe blogul companiei despre schimbarile majore aduse de catre One UI, insa prezinta foarte clar si design-ul oficial pe care Samsung GALAXY S10 il va avea in momentul in care va fi lansat pentru clienti.

Samsung GALAXY S10. Dupa cum puteti vedea si din imagini, toate imaginile aparute pana acum cu titlu de zvon se dovedesc a fi adevarate, iar asta pentru ca imaginile publicate de catre cei de la Samsung arata acelasi telefon. Camera frontala din ecranul perforat este vizibila in vreuna dintre imagini, iar multumita ei avem practic confirmat in totalitate noul design pe care il va avea telefonul, si asta cu foarte mult timp inainte ca el sa fie oficial lansat.

Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Noul DESIGN PREZENTAT

Samsung GALAXY S10 imagini design telefon

Samsung GALAXY S10. Desigur ca Samsung a modificat imaginile din pagina respectiva la foarte scurt timp dupa publicarea lor, camera din ecranul perforat disparand foarte rapid, iar marginile ecranului telefonului au devenit mai groase. Chiar si asa, imaginea initiala, pe care o vedeti mai sus, ne arata exact telefonul Samsung GALAXY S10 care va fi lansat in data de 20 februarie, conform celui mai recent zvon in legatura cu noul dispozitiv al coreenilor.

Samsung GALAXY S10. Si in anii trecuti au mai fost facute greseli de acest gen, cu diverse modele de telefoane ale coreenilor dezvaluite inainte de a fi lansate pe piata, uneori chiar si de catre compania in sine. In momentul de fata nu mai poate exista vreun dubiu cu privire la design-ul pe care-l va avea Samsung GALAXY S10 in momentul in care va fi lansat pe pietele din intreaga lume, asa ca ramane doar ca specificatiile finale sa fie dezvaluite.

Samsung GALAXY S10 imagini telefon

Samsung GALAXY S10. Desi prezentarea este programata sa aiba loc pe 20 febraurie in San Francisco, lansarea noului model de telefon ar trebui sa aiba loc in data de 8 martie, la nivel global.