Fortnite. SURPRIZA URIASA Descoperita in Joc

Fortnite. O surpriza foarte mare a fost descoperita in cadrul jocului, si confirmata de catre un director al Epic Games, iata ce va fi oferit pentru toata lumea.

Fortnite dungeon

Fortnite. O noua surpriza foarte mare este pregatita pentru jucatorii din lumea intreaga, ea fiind descoperita initial in joc, iar mai apoi confirmata de catre directorul care se ocupa de acest titlu in cadrul Epic Games. Vorbim despre Donald Mustard, un director de creatie pentru Fortnite, el dezvaluind pentru lumea intreaga o noua locatie care va fi lansata pentru jocul companiei, aceasta avand denumirea The Dungeon, iar in ea se vor ascunde multe noutati interesante.

Fortnite. Totul a inceput cu o serie de oua de dragon descoperite sub castelul de gheata din joc, ele confirmand foarte clar faptul ca in curand vom avea posibilitatea de a vedea, sau chiar lupta cu aceste creaturi magice. Puteti vedea in clipul video de mai jos cum arata aceste oua de dragon care exista in momentul de fata in Fortnite, iar ele ar putea avea o legatura cu The Dungeon, care este acum in plin proces de dezvoltare pentru includere in joc.

Fortnite. SURPRIZA URIASA Descoperita in Joc

Fortnite. In ceea ce priveste The Dungeon, puteti vedea in imaginea de mai jos ca vorbim despre o locatie setata de catre directorul de creactie al Epic Games, iar de aici a inceput toata nebunia cu privire la ea. Ce se va intampla in aceasta locatie viitoare din cadrul jocului Fortnite nu stie nimeni deocamdata, insa cu siguranta este pregatit ceva extrem de interesante pentru toti jucatorii, care asteapta tot timpul surprize de la Epic Games.

Fortnite dungeon joc

Fortnite. Recent jocul a fost actualizat de catre Epic Games, cu includerea unei arme noi, dar si a altor noutati interesante, asa ca exista deja imbunatatiri oferite pentru titlu, de care se poate bucura toata lumea. Nu se stie deocamdata cand urmeaza sa fie lansata The Dugeon pentru jucatorii din Fortnite, insa de indata ce va fi disponibila, va voi anunta printr-un articol separat, insa desigur ca trebuie sa mai aveti rabdare.