VIVO. Telefon NOU cu un Design cum NU ai VAZUT

Vivo. Producatorul de telefoane mobile vrea sa lanseze un telefon cu un design nou cum nu ai mai vazut pana in prezent, iata ce schimbare radicala pregateste.

VIVO telefon

Vivo. Unul dintre cei mai mari producatori de pe piata locala chinezeasca se pregateste sa lanseze un nou model de smartphone cu un design cum nu ai mai vazut pana in prezent, sau cel putin asa suna zvonul. In imaginile din acest articol puteti vedea cam cum ar trebui sa arate noul telefon al celor de la Vivo, chinezii dorind sa se diferentieze intr-o piata suparasaturata, si au ales sa o faca printr-o modificare de design, una surprinzator de interesanta.

Vivo. Cu numele de cod “picatura de apa”, acest nou smartphone ar trebui sa porneasca un nou trend in lumea smartphone in materie de design, iar imaginile aparute pana acum par sa sugereze o schimbare destul de interesanta. Desigur ca ele nu dezvaluie in totalitate ceea ce pregateste Vivo, iar asta pentru ca telefonul nu e inca pregatit pentru a fi prezentat in mod oficial, dar cu siguranta il vom vedea intr-o conferinta ce va fi organizata in cursul anului 2019.

VIVO vrea sa revolutioneze iar design-ul telefoanelor

VIVO telefon waterdrop

Vivo. Cel care a publicat imaginile “garanteaza” faptul ca n-am mai vazut pana acum un design similar pentru vreun smartphone lansat pe piata, insa garantia aceasta e deocamdata cam “goala”. Totusi, design-ul ar avea la baza design-urile unor nave spatiale dintr-o carte numita The Three-Body problem, deci Vivo s-a inspirat de undeva pentru a-si face noile telefoane, iar poate ca intr-un final vom vedea ceva cu adevarat inovator de la companie.

Crazy phone have begun to leak, it is said that this is vivo a mysterious smartphone code-named “The Waterdrop”, this phone will subvert people’s past perception of smartphones, this is the back of the phone design, play your imagination. “The Waterdrop” is inspired by the cosmic detector in the novel “Three-body” I can guarantee that you have never seen a similar phone design, this is the first time in the history of mobile phones.

VIVO telefon waterdrop design

Vivo. La inceputul anului 2018 compania chinezeasca a prezentat un smartphone care nu avea decupaj, sau camera frontala, cu margini extrem de subtiri, si l-a transformat in realitate doar cateva luni mai tarziu, uimind intreaga lume. Acum Vivo pregateste ceva, probabil, la fel de impresionant, pentru intreaga lume, si s-ar putea sa avem parte de o surpriza uriasa, cu un telefon al carui design sa-l scoata in evidenta intr-adevar printre modelele ce vor fi lansate in urmatoarele luni.