Android. VLC LANSEAZA o Noua Functie IMPORTANTA

ANDROID. VLC a anuntat o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce pregateste compania pentru utilizatorii de telefoane.

Android vlc

Android. Cel mai folosit sistem de operare are parte de un anunt important din partea VLC, compania care dezvolta si celebra aplicatie pentru vizualizarea de filme pe telefoane si calculatoare. In primul rand vorbim despre faptul ca aplicatia VLC se aproape de 3 miliarde de descarcari pe toate platformele pe care este disponibila, iar in al doilea rand vorbim despre implementarea pe platforma Android a functiei AirPlay pentru aceasta aplicatie foarte utila.

Android. Anuntul a fost facut la CES 2019 de catre companie, iar implementarea de suport pentru AirPlay in aplicatie este de departe cea mai importanta functionalitate care este oferita pentru aplicatie in momentul de fata. Folosind AirPlay, utilizatorii de telefoane Android vor putea sa transmita continut multimedia catre Apple TV, viitoarele televizoare Samsung, LG, Vizio, etc, dar si catre orice fel de alte accesorii care ofera suport pentru acest software.

Android va avea suport pentru AirPlay prin intermedul aplicatiei VLC

Android. Conform celor de la VLC, actualizarea este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, iar inginerii estimeaza ca ar puta fi gata pentru a fi oferita in cam o luna, totul complet gratuit pentru utilizatori. In momentul de fata nu este stabilita in mod cert o posibila data la care noua functie pentru aplicatia VLC va fi lansata in platforma Android, asa ca toata lumea trebuie sa aiba mai multa rabdare pana cand ea va fi complet pregatita pentru a fi oferita oficial.

Just like with Chromecast, we intend to support AirPlay on any platform. There is no release date yet at all. We would like it to be part of VLC 4, which is the next major release we are currently working on. We will let you know in advance once we define a date.

Android. Se pare ca AirPlay este promovat de catre compania Apple in mod intens, deoarece la CES 2019 a fost initiala anuntata lansarea sa pentru televizoarele anumitor producatori cu care Apple nu a mai colaborat in acest mod. Acum iata ca utilizatorii Android vor avea posibilitatea de a folosi AirPlay si cu aplicatia VLC, iar surprizele vor mai veni cu siguranta de la Apple pe masura ce vanzarile iPhone continua sa scada.