Android. Functia GROZAVA pentru TOATA LUMEA

Android. Dupa ani si ani de cereri din partea utilizatorilor din lumea intreaga, compania Google implementeaza in sfarsit o functie dorita de catre multi.

Android dark mode chrome

Android. O noua functie grozava este confirmata pentru o aplicatie foarte populara care este disponibila pentru platforma companiei americane Google, ea urmand a fi oferita pentru un numar foarte mare de utilizatori. Mai exact, vorbim despre o noua functie care va fi integrata in aplicatia Google Chrome pentru Android, ea urmand a permite aplicarea unui dark mode, tema intunecata, pentru intreaga aplicatie, indiferent de versiunea sistemului care ruleaza in telefoane.

Android. Desi in momentul de fata nu exista vreo functie de acest gen pentru telefoanele ce ruleaza acest sistem de operare, compania Google urmeaza sa o implementeze, asa cum face deja pentru Mac, sau Windows 10. Avand in vedere ca am vazut deja o confirmare a faptului ca in Android Q va fi implementat un dark mode pentru intreaga interfata, era de asteptat ca Google Chrome sa aiba unul disponibil, dar pentru orice telefon care ruleaza sistemul de operare.

Android iti aduce dark mode in Google Chrome indiferent de telefon

Android. Confirmarea implementarii acestui dark mode pentru Google Chrome vine de la o intrare facuta de catre inginerii celor de la Google in platforma unde se discuta schimbarile pentru software-ul bazat pe platforma Chromium. Se pare ca Google lucreaza de ceva vreme la acest dark mode pentru aplicatia Google Chrome dedicata sistemului de operare Android, iar in curand functia urmeaza sa fie testata in versiuni beta ale aplicatiei oferita pentru utilizatori.

[Dark] Add build flag and experiment flag. This patch adds a build flag and an experiment flag for the dark mode experiment. It will exclude the night- resources in the build for now.

Android. E foarte posibil ca Google Chrome sa aiba aceasta functie oferita inainte ca Android Q sa fie lansat in mod oficial de catre compania americana pentru toata lumea, adica pana in septembrie 2019. In aceeasi masura, e foarte posibil ca acest dark mode sa fie pregatit pentru momentul in care Android Q va fi lansat oficial si restul lumii nu va avea tema intunecata pentru intreaga interfata, dar restul lumii va avea o tema intunecata pentru acest browser foarte popular.