iPhone X2 Concept arata cum poate fi ELIMINAT Decupajul

iphone xe concept

iPhone X2 este denumirea data pentru un concept al unui grafician care este la fel de nemultumit de decupajul telefoanelor Apple precum sunt si foarte multi alti clienti. iPhone X2 este un cocept pentru un telefon pe care, probabil, compania Apple nu-l va lansa vreodata, dar care ne arata cum ar putea elimina decupajul cu putina inovatie de la compania Oppo.

iPhone X2 imprumuta in acest concept o idee vazuta prima oara in Oppo Find X, adica aceea ce a avea o camera frontala care este inclusa intr-un slider ce iese din carcasa. Ideea in sine a prins destul de bine in China, deoarece acolo au mai fost lansate telefoane cu un asemenea design, insa pentru telefoanele iPhone ar avea cu adevarat succes la nivel international.

iPhone X2 este un concept care prezinta ideea unui telefon care, cel mai probabil, nu va fi lansat prea curand pentru clienti, dar care ar putea elimina o problema care nemultumeste multe persoane.

Articolul precedentSamsung GALAXY FOLD. Vestea PROASTA pentru Fani
Articolul următoriPhone 11. Samsung va aduce o Noua Functie GROZAVA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.