iPhone 11. Samsung va aduce o Noua Functie GROZAVA

iPhone 11. O noua functie grozava poate fi adusa de catre compania Samsung pentru telefoanele Apple, iata ce schimbare majora este preconizata.

iPhone 11 5g

iPhone 11. O functie foarte asteptata de catre multi clienti urmeaza sa fie oferita de catre compania Apple cu ajutorul celor de la Samsung, sau MediaTek, poate chiar din 2019, daca totul decurge cum trebuie. Vorbesc despre faptul ca iPhone 11 cu 5G ar putea deveni realitate, compania Apple discutand deja cu Samsung si MediaTek pentru a folosi modem-urile lor pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a se conecta la retelele 5G de telefonie mobila din intreaga lume.

iPhone 11. Separat de Samsung si MediaTek, compania Apple a discutat inclusiv cu Intel pentru furnizarea de modem-uri pentru conectarea la retelele 5G, insa deocamdata nu s-a ajuns la o concluzie privind folosirea lor. Informatiile au aparut in presa in urma declaratiilor date de catre martori in procesul dintre Apple si Qualcomm, care se desfasoara in SUA, iar asa aflam ca iPhone 11 ar putea avea 5G cu 1 an inainte de planurile anuntate in diverse zvonuri.

iPhone 11 poate avea 5G multumita Samsung si MediaTek

iPhone 11. Pana acum cei de la Apple au incercat sa colaboreze cu Intel pentru a le folosi modem-urile 5G in viitoarele modele de telefoane, insa din pacate se pare ca n-au avut succes prea mare cu produsele lor. Din moment ce Intel nu a reusit sa ofere tehnologiile pe care dorea sa le aiba Apple pentru telefoanele iPhone 11, se pare ca americanii au decis sa se orienteze spre Samsung, un partener traditionat, si MediaTek, o mare surpriza in ceea ce-i priveste.

Apple held talks with Samsung and MediaTek along with existing vendor Intel to supply 5G modem chips for 2019 iPhones. But Apple supply chain executive Tony Blevins testified on Friday that Apple has also considered MediaTek and Samsung, one of its largest rivals in the smart phone market, to supply the chips for the next generation of wireless networks known as 5G.

iPhone 11. E greu de spus daca acest model va avea 5G integrat, insa nu ar fi imposibil, mai ales ca in SUA vor fi lansate retele 5G anul acesta, la fel ca si in Asia, deci vor exista multi clienti care sa se bucure de ele. In 2020 vor exista si mai multe in Europa, iar iPhone 11 ar putea oferi o tehnologie pe care putine modele de telefoane o vor avea, si care il va face foarte atractiv pentru cei dornici sa profite de tehnologii de ultima ora in telefoane.

4 COMENTARII

  1. Samsung are deja câțiva ani de experiență în realizarea de modem-uri pentru terminale .
    Din acest motiv, lansarea primului modem de pe piață compatibil cu rețelele 5G nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră .
    Toate terminalele de vârf ale coreenilor ascund la interior modemuri proprietare. Galaxy S9, Galaxy S9 Plus și Galaxy Note 9 utilizează un modem Samsung incorporat în Exynos 9810. Foarte similar cu acela este și modemul Exynos 5100 .
    Ati vazut ce poate Note 9 pe partea LTE , Srb doar musca de fund gigantii , asa sunt cateii astia pechinezi , marunti dat rai ;)))