Samsung GALAXY FOLD. Vestea PROASTA pentru Fani

SAMSUNG GALAXY FOLD. O veste foarte proasta pentru fani a fost anuntata chiar de catre compania Samsung saptamana aceasta, iata cat de mare e dezamagirea.

Samsung GALAXY FOLD veste

Samsung GALAXY FOLD. Cel mai asteptat model de smartphone pliabil pregatit pentru lansare de catre compania coreeana are zilele acestea parte de o veste proasta pentru fanii care il asteapta pentru a-l cumpara. Desi foarte multa lume credea faptul ca Samsung GALAXY FOLD va fi prezentat pe 20 februarie, si lansat pe data de 8 martie, in realitate separe ca acest lucru nu se va intampla in realitate, compania coreeana avand alte planuri pentru acest nou produs.

Samsung GALAXY FOLD. In momentul de fata compania coreeana inca mai face anumite modificari pentru design-ul telefonului, care nu poate fi pliat complet deoarece ecranul se crapa chiar in zona in care se indoaie. Asta inseamna ca ecranele pliabile nu sunt tocmai 100% pregatite pentru a fi puse in distributie in telefoane de acest gen, iar compania Samsung a afirmat ca pana cand Samsung GALAXY FOLD va intra in productie, va rezolva si aceasta problema.

Samsung GALAXY FOLD va fi prezentat pe 20 februarie, dar lansat mult mai tarziu

Samsung GALAXY FOLD. Desi prezentarea urmeaza sa aiba intr-adevar loc pe 20 februarie pentru telefon, lansarea este programata sa aiba loc intr-o alta data, deocamdata necunoscuta, dar separata de cea a lansarii Samsung GALAXY S10. Avand in vedere ca Samsung GALAXY FOLD nu a intrat inca in productie, e foarte posibil ca lansarea sa aiba loc abia prin aprilie, sau chiar mai, deci mult mai departe de momentul in care toata lumea astepta telefonul.

Samsung said Thursday it will hold an event on Feb. 20 in San Francisco where it’s expected to unveil its next flagship phone, the Galaxy S10. Samsung has reportedly told partners the foldable screen phone may be released as early as April, though a date and name have yet to be set. The company is considering names including “Fold,” “Galaxy Fold” and “Galaxy F”.

Samsung GALAXY FOLD. Marea problema aici sta in faptul ca nu se stie de cat timp va avea nevoie compania Samsung pentru a finaliza modificarile necesare pentru ca ecranele telefoanelor sale sa nu se sparga cand sunt indoite. E posibil sa fie nevoie de mai mult de o luna pentru ca Samsung GALAXY FOLD sa aiba aceste modificari facute, iar apoi de cel putin inca una pentru ca suficient de multe unitati sa fie produse astfel incat sa poata fi acoperita cererea pentru lansare.

Samsung GALAXY FOLD. Indiferent cand va fi lansat pe piata, telefonul urmeaza sa fie vandut la preturi care ajung pana la 1800 de euro, uriase pentru cam orice fel de model de smartphone.