AirPower a Intrat in PRODUCTIE pentru Compania Apple

airpower productie

AirPower a intrat deja in productie in vederea lansarii, cu o considerabila perioada de timp intarziere fata de momentul in care trebuia sa fie pus in vanzare. Cei de la Luxshare Precision au fost alesi de catre compania Apple pentru a fabrica primele modele ale AirPower in vederea lansarii, in timp ce Pegatron ar urma sa produca deasemenea un anumit numar de unitati.

Luxshare produce deja castile AirPods pentru compania Apple, deci a fabrica si AirPower pare a fi ceva destul de logic, mai ales ca este un vechi partener al celor de la Apple. Informatia privind productia AirPower a fost confirmata din doua surse separate de catre cei care le ofera, astfel ca vorbim despre detalii cat se poate de valide cu privire la lansare.

AirPower va fi intr-un final lansat, cu peste 1 an de zile intarziere

Pegatron ar urma sa inceapa pe 21 ianuarie productia AirPower pentru compania Apple, insa deocamdata nu se stie cand ar putea fi pus produsul in vanzare pentru clienti. Amanarea lansarii AirPower a avut la baza probleme cu functionalitatea pad-ului de incarcare wireless, acesta supraincalzindu-se in timpul utilizarii, deci nefiind suficient de bun pentru clienti.

AirPower urmeaza sa permita incarcarea simultana a iPhone, Apple Watch, si AirPods, toate fiind interconectate prin iOS pentru a permite preluarea de informatii despre nivelul de incarcare. AirPower nu are o data de lansare, sau vreun pret, asa ca ramane doar de vazut ce intentioneaza sa faca Apple cu privire la lansarea noului produs asteptat de multa lume.