RCS & RDS. ATENTIE, Oferta GROZAVA care EXPIRA

RCS & RDS. O oferta extraordinara pentru Romania urmeaza sa expire in cursul zilei de maine, operatorul anuntand ce vor pierde romanii care n-au profitat de ea.

RCS & RDS fiberlink

RCS & RDS. O oferta grozava pentru toti clientii din Romania urmeaza sa expire peste mai putin de 2 zile, operatorul detinut de catre Digi ajungand la finalul unei promotii care a surprins foarte multa lume din Romania. In octombrie 2018, RCS & RDS a luat intreaga Romanie prin surprindere cu anuntarea unei oferte care viza dublarea vitezelor de internet pentru clientii care folosesc serviciile Fiberlink in Romania, totul fiind limitat pana in data de 15 ianuarie 2019.

RCS & RDS. Toti clientii care aveau Fiberlink 300, sau 500, urmau sa beneficieze de viteze duble de internet pana in data de 15 ianuarie, pentru a-si face o idee in legatura cu ceea ce pierd pentru doar cativa LEI in plus. Diferentele de preturi intre abonamente sunt de doar 5 LEI, inclusiv intre Fiberlink 500 si Fiberlink 1000, operatorul RCS & RDS dorind sa-i convinga pe clienti sa cumpere abonamentele care le ofera viteze mai mari, mai ales ca diferentele de pret sunt infime.

RCS & RDS a incercat sa ne convinga sa ne bucuram de internetul mai rapid

RCS & RDS. In Romania operatorul ofera viteze de navigare pe internet de pana la 1000 Mbps, iar din moment ce a lansat aceasta oferta, imi imaginez ca majoritatea au optat pentru abonamentele mai mici. E posibil ca unii sa nu fi ales abonamentele RCS & RDS cu viteze de internet de 500 Mbps, sau 1000 Mbps deoarece nu au calculatoare suficient de performante, insa pentru primul cam orice fel de calculator e bun, insa pentru al doilea e nevoie de un SSD pentru a beneficia de toata viteza.

RCS & RDS. Maine urmeaza sa expire aceasta oferta, si daca inca nu v-ati convins daca ar trebi sa faceti upgrade la un abonament de internet cu viteze superioare, atunci probabil ca nimic altceva nu va va convinge. Nu cred ca RCS & RDS va mai avea vreo promotie similara prea curand, insa ma astept ca in maxim 1 an sa anunte noi abonamente care sa ofere viteze si mai mari pentru navigarea pe internet.

RCS & RDS. Compania a crescut recent preturile, astfel ca toate abonamentele sale de internet din gama FIberlink cunt cu 1 LEU mai scumpe decat erau la finalul anului trecut.