Android 9. Vestea PROASTA venita de la Samsung

Android 9. O veste foarte proasta a venit de la compania Samsung pentru clientii din intreaga lume, iata de ce dezamagire au parte acestia astazi.

14

Android 9 note 9

Android 9. O veste foarte proasta a venit de la Samsung cu privire la sistemul de operare dezvoltat de catre compania Google, si cu siguranta vor fi foarte multi utilizatori dezamagiti de ceea ce urmeaza sa afle acum. Desi lansarea Android 9 pentru Samsung GALAXY Note 9 era programata sa aiba loc in cursul lunii ianuarie, acum se pare ca situatia este diferita, iar noua versiune a sistemului de operare va fi pusa in distributie mai tarziu decat era asteptat.

Android 9. Conform website-ului Samsung din Turcia, lansarea actualizarii pentru Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba loc cel mai devreme pe data de 1 februarie, deci cu minim 2 – 3 saptamani mai tarziu decat asteptau clientii. Avand in vedere ca Android 9 a fost deja lansat pentru Samsung GALAXY S9 chiar de Craciun, multi se asteptau ca actualizarea pentru Samsung GALAXY Note 9 sa vina chiar saptamana aceasta, insa realitatea e complet diferita.

Android 9 are lansarea amanata pe telefoanele Samsung GALAXY Note 9

Android 9 samsung Note 9

Android 9. Nu se stie deocamdata de ce ar fi fost obligata compania Samsung sa ia o decizie de acest gen, insa daca a luat-o, e destul de clar ca nu a facut-o de buna voie, si fara a se gandi la clientii sai. Android 9 este foarte asteptat de catre utilizatorii de telefoane Samsung GALAXY Note 9 multumita One UI, actualizarea substantiala pentru interfata sistemului de operare, ea fiind foarte apreciata de catre foarte multi dintre utilizatorii Samsung GALAXY S9.

Android 9. Lansarea actualizarii pentru celelalte modele de telefoane pe care le vinde compania Samsung este programata pentru a avea loc in februarie, si in lunile urmatoare, deci trebuie foarte multa rabdare. Diverse liste privind lansarea actualizarilor la Android 9 pentru telefoanele Samsung au fost publicate pe internet in ultimele saptamani, insa pana acum nicuna dintre ele nu s-a dovedit a fi adevarata, si e putin probabil ca vreuna sa prezinte realitatea.

Android 9. In momentul in care actualizarea va fi lansata pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY Note 9, update-ul va deveni vizibil pentru toata lumea in sectiunea pentru actualizari OTA din telefoane.