Android 9. Vestea PROASTA venita de la Samsung

Android 9. O veste foarte proasta a venit de la compania Samsung pentru clientii din intreaga lume, iata de ce dezamagire au parte acestia astazi.

Android 9 note 9

Android 9. O veste foarte proasta a venit de la Samsung cu privire la sistemul de operare dezvoltat de catre compania Google, si cu siguranta vor fi foarte multi utilizatori dezamagiti de ceea ce urmeaza sa afle acum. Desi lansarea Android 9 pentru Samsung GALAXY Note 9 era programata sa aiba loc in cursul lunii ianuarie, acum se pare ca situatia este diferita, iar noua versiune a sistemului de operare va fi pusa in distributie mai tarziu decat era asteptat.

Android 9. Conform website-ului Samsung din Turcia, lansarea actualizarii pentru Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba loc cel mai devreme pe data de 1 februarie, deci cu minim 2 – 3 saptamani mai tarziu decat asteptau clientii. Avand in vedere ca Android 9 a fost deja lansat pentru Samsung GALAXY S9 chiar de Craciun, multi se asteptau ca actualizarea pentru Samsung GALAXY Note 9 sa vina chiar saptamana aceasta, insa realitatea e complet diferita.

Android 9 are lansarea amanata pe telefoanele Samsung GALAXY Note 9

Android 9 samsung Note 9

Android 9. Nu se stie deocamdata de ce ar fi fost obligata compania Samsung sa ia o decizie de acest gen, insa daca a luat-o, e destul de clar ca nu a facut-o de buna voie, si fara a se gandi la clientii sai. Android 9 este foarte asteptat de catre utilizatorii de telefoane Samsung GALAXY Note 9 multumita One UI, actualizarea substantiala pentru interfata sistemului de operare, ea fiind foarte apreciata de catre foarte multi dintre utilizatorii Samsung GALAXY S9.

Android 9. Lansarea actualizarii pentru celelalte modele de telefoane pe care le vinde compania Samsung este programata pentru a avea loc in februarie, si in lunile urmatoare, deci trebuie foarte multa rabdare. Diverse liste privind lansarea actualizarilor la Android 9 pentru telefoanele Samsung au fost publicate pe internet in ultimele saptamani, insa pana acum nicuna dintre ele nu s-a dovedit a fi adevarata, si e putin probabil ca vreuna sa prezinte realitatea.

Android 9. In momentul in care actualizarea va fi lansata pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY Note 9, update-ul va deveni vizibil pentru toata lumea in sectiunea pentru actualizari OTA din telefoane.

14 COMENTARII

  1. Câtă ruşine. Lansat oficial de “Samsung” acum vreo 11 zile…aşa telefoane, aşa servere. Oricum cei care l-au primit, că-s mai şmecheri se plâng că e plin de bug-uri…

  2. Nu e vina Google-ului ca astia nu sunt in stare sa lanseze o versiune noua de Android mai repede. Daca ar fi ramas cu interfata stock ar fi fost mai rapid.

  3. Da , in primul rand nu suntem de-o seama asa ca vezi cum vorbesti,in al doilea rand da, prima varianta e corecta, tu esti chior ca in loc de liniute ai pus pauza….so……

  4. Este ” normal” si devine, incet si sigur, si mai “normal” aceste accidente de la Samsung, huawei si Iphone. Aceste doua companii au impus cu forta, preturi monstruoase la telefoanele lor foarte slabe, din multe puncte de vedere (baterii slabe – 1900mha – 2800mha, sisteme de operate incete sau slabe, design penibil, etc). Si noi cumparam ca fraierii de la ei, cu 1300-2000 euro, telefoane ce nu fac, in mod real, Mai mult de 450$ ( dolari).
    Xiaomi, one plus , meizu etc produc extraordinar de bine unitati pret-calitate , mult peste cei “trei pitigoi”. MI 8, MI MIX 3, ONE PLUS 6T etc.
    Sper sa dispara , cat Mai curand, din Romania, impunerea cu forta,pentru telefoanele Samsung, Huawei si Iphone, la pret imens si prost.

  5. Scriu pentru Adrian.
    Dragul meu, esti de-o ignoranta crasa. Mi-e jena de oameni ca tine. Stiu ca esti la un “nivel” foarte inalt de ……lipsa de cunostinte. Pacat.

  6. Pentru gramajul de cultura ce-l crezi al poseda, eu am MI 8.
    Q845/ 6 gb cu 128gb / AI / Google Asistent / display super amoled / Android 9 Pie /
    Decembrie 2018 / ceramic.
    MI 8 = iPhone 14 pro ( cred ca apare in vreo 7-8 ani).
    Prezentare speciala pentru adrian, angajat in industria de…..FFF ( fente, fite si figuri)