Digi Mobil. a DEPASIT TOTAL Orange, Vodafone, nu si Telekom

Digi Mobil. In 2018 a reusit sa depaseasca total Orange si Vodafone in Romania, insa nu a avut acelasi tip de succes inclusiv impotriva celor de la Telekom.

Digi Mobil portari

Digi Mobil. Anul 2018 s-a incheiat foarte bine pentru operatorul de telefonie mobila din Romania, reusind sa depaseasca fara drept de apel Orange, Vodafone si Telekom in ceea ce priveste numarul de numere de mobil portate in retea. Dupa cum puteti vedea in prima imagine de mai jos, cei de la Digi Mobil au fost in mod constant deasupra concurentei cand vine vorba despre portarile de numere de telefon mobil in propria retea, Telekom fiind singurii care s-au apropiat oarecum de ei.

Digi Mobil. Orange nu a reusit in vreo luna sa se apropie de operatorul detinut de catre RCS & RDS, iar asta mai mult ca sigur din cauza diferentei destul de mari dintre preturile practicate de catre cele doua companii. In ceea ce priveste Vodafone, situatia este similara, Digi Mobil reusind sa ramana deasupra concurentei in toate lunile, Telekom nereusind sa o depaseasca in portarile de numere mobile, dar lucrurile nu stau la fel si pentru cele fixe.

Digi Mobil portari telefonie mobila

Digi Mobil a depasit Orange si Vodafone in portari, nu si Telekom

Digi Mobil. In cazul portarilor de numere de telefonie fixa, cei de la Telekom au reusit sa depaseasca in 2019 operatorul telecom detinut de catre RCS & RDS, diferenta fiind foarte mare pentru luna octombrie. Separat de acea luna, Digi Mobil a avut constant un numar mult mai mare de portari de numere de telefonie fixa in retea, uneori depasind inclusiv Orange, Telekom, si Vodafone la un loc, ceea ce spune foarte multe despre dorinta oamenilor de a intra in retea.

Digi Mobil portari telefonie fixa

Digi Mobil. Acest inceput de an a adus la operator cresteri de preturi pentru abonamentele pe care le ofera pentru clienti, insa e improbabil ca asta sa afecteze numarul de clienti care se porteaza in retea. 2018 a fost un an excelent pentru cei de la Digi Mobil in ceea ce priveste portarile de clienti mobili, nu si in ceea ce priveste telefonia fixa, insa in 2019 e posibil sa intreaca realizarile de anul acesta, asa cum au facut in cam fiecare an pana in prezent.

Digi Mobil. Ca al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, se apropie in fiecare an de cei de la Telekom, cu scopul de a-i intrece la un moment dat.