eMAG Reduceri URIASE in Revolutia Preturilor de AZI

eMAG. Revolutia Preturilor a INCEPUT in aceasta dimineata in magazinul online, aducand zeci de mii de reduceri pentru clientii din Romania chiar acum.

0

emag reduceri preturi

eMAG a dat dimineata startul campaniei de reduceri Revolutia Preturilor, ea fiind pornita in data de 15 ianuarie pentru a se desfasura pana in data de 17 ianuarie, zeci de mii de produse avand preturi promotionale ce sunt cu pana la 60% mai mici decat cele standard.

eMAG are listate in aceasta pagina toate promotiile de care ne putem bucura in campania Revolutia Preturilor, iar pana acum cele mai bune reduceri s-au dovedit a fi la televizoare, telefoane mobile, tablete, laptop-uri, smartwatch-uri si bratari de fitness, dar si produsele electronice.

eMAG le ofera ofera romanilor in 15 ianuarie telefoane iPhone cu reduceride pana la 1050 de LEI, televizoare cu pana la 10.000 de LEI mai ieftine, frigidere cu preturi mai mici cu pana la 1000 de LEI, laptop-uri la pret redus cu pana la 4000 de LEI, tabletele fiind deasemenea cu pana la 1000 de LEI mai ieftine.

eMAG a publicat in aceasta pagina reducerile, dar ele nu se opresc aici, pentru ca gasiti preturi mai mici cu pana la cateva sute de lei la haine si obiecte de incaltaminte, parfumuri, accesorii, ceasuri, mobila pentru casa si gradina, accesorii auto, aparate DSLR, camere foto compacte, camere video si multe altele.

eMAG prin campania de reduceri Revolutia Preturilor ne ofera un preambul excelent pentru ceea ce va oferi pentru restul anului, insa nu se stie ce va mai veni, asa ca daca nu aveti rabdare, va recomand sa cumparati acum ceea ce va doriti.