iPhone. Iata CATE Milioane de Oamenii au INLOCUIT Bateriile pentru a avea Performante Normale

Milioane de clienti cu iPhone au decis sa-si schimbe bateriile telefoanelor in 2019 pentru a avea performantele normale pe care le-a furat Apple.

iphone baterii inlocuite

In 2018 Apple a initiat un program de inlocuire a bateriilor uzate ale telefoanelor iPhone, iar asta dupa ce s-a descoperit ca limita performantele telefoanelor mai vechi. Apple a luat decizia pentru ca telefoanele iPhone se inchideau cand afara era frig, iar alta solutie nu avea, asa ca a limitat performantele fara sa le spuna oamenilor ceea ce se intampla.

Pentru ca lumea s-a suparat foarte tare, si cateva zeci de procese au fost deschise impotriva sa, compania Apple a decis sa reduca la mai putin de jumatate pretul pentru inlocuirea bateriilor uzate ale iPhone. Avand in vedere ca foarte multi oameni au fost afectati din cauza acestor probleme, 11 milioane de baterii au fost inlocuite in 2018 de catre clienti.

Apple a inlocuit 11 milioane de baterii ale iPhone dupa ce le-a limitat performantele

11 milioane de clienti ai Apple au decis ca nu e normal sa fie mintiti de catre companie, iar in loc sa cumpere telefoane noi, au decis sa-si inlocuiasca bateriile celor vechi, care aveau performante bune. Apple anticipa ca va schimba intre 1 si 2 milioane de baterii in 2018, insa realitatea i-a surprins cu siguranta, si asta e foarte bine, pentru ca le arata ca oamenii nu sunt prosti.

During Apple’s all-hands meeting January 3, Tim Cook said Apple replaced 11 million batteries under the $29 replacement program, and they’d have only anticipated about 1-2 million battery replacements normally. My guess: the effect of the battery replacement program on new iPhone sales wasn’t apparent until after the iPhone XR and XS models were available. A few million extra iPhone users happy with the performance of their old iPhones with new batteries — who would have otherwise upgraded to a new iPhone this year — put a ding in the bottom line.

Apple si-a batut joc, literalmente, de cientii care au cumparat telefoanele sale iPhone, iar acestia au reactionat in cel mai bun mod, au refuzat sa mai cumpere modelele noi. Daca Apple n-ar fi mintit, sunt destul de sigur ca boicotul ar fi fost mai mic, dar asa americanii resimt impactul minciunilor, vanzarile noilor modele ale iPhone fiind cu mult sub asteptari.