Samsung GALAXY S10. PREMIERA pentru PRIMUL iPhone KILLER

Samsung GALAXY S10. Premiera care aduce o functie exclusiva in telefoanele coreenilor are menirea de a le transforma in adevarate iPhone killers.

Samsung GALAXY S10 iphone killer

Samsung GALAXY S10. In ultimele zile au aparut extrem de multe informatii cu privire la noua serie de telefoane pe care compania coreeana o are in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, dar asta nu e surprinzator. Ceea ce vine ca o surpriza majora este o functie speciala implementata pentru Samsung GALAXY S10 X, una cu care compania coreeana spera sa atraga clientii care in 2018 au ignorat telefoanele pe care le-a pus in vanzare.

Samsung GALAXY S10. Conform presei din Coreea de Sud, inteligenta artificiala urmeaza sa fie folosita in acest nou model de smartphone pentru a personaliza modul in care functioneaza unele dintre functiile telefonului. Ideea in sine nu este noua, a mai fost oferita in trecut si de catre alti producatori, insa pentru versiunea X a telefoanelor din ser Samsung GALAXY S10, se pare ca se pregateste o schimbare si mai importanta fata de ceea ce a existat pana in prezent.

Samsung GALAXY S10 va folosi Inteligenta Artificiala pentru a invinge iPhone

Samsung GALAXY S10. Conform presei, vorbim despre tehnologii oferite in premiera pentru un smartphone, iar pana in momentul prezentarii nu vom sti chiar atat de clar ce inseamna asta. Diverse alte modele de telefoane au avut functii personalizate oarecum in baza unor sisteme de inteligenta artificiala, insa nimic nu a fost cu adevarat bun, asa ca schimbarea pregatita pentru Samsung GALAXY S10 trebui sa fie pe masura promovarii care este facuta in acest moment.

The technology to automate the smartphone function based on the artificial intelligence (AI) based on consumer smartphone usage pattern is applied for the first time. Considering that smartphones are personal-life necessities. Instead of adapting to the smartphone, the smartphone will show an unprecedented way to suit the user. Lee said, “Galaxy S10 X is equipped with differentiated features and features of the previous generation.”

Samsung GALAXY S10. Pana acum niciun telefon nu a reusit sa intreaga iPhone deoarece nu are un software care sa fie la fel de stabil, la fel de intuitiv, si la fel de usor de folosit de catre utilizatori. Daca Samsung GALAXY S10 va folosi inteligenta artificiala pentru a invata ceea ce are nevoie utilizatoril, si a-i pune functiile favorite in atentie pentru a-i usura viata, atunci are o sansa reala de a fi un inlocuitor bun pentru iPhone.

Samsung GALAXY S10. Avand in vedere ca prezentarea va avea loc in data de 20 februarie, e edstul de clar faptul ca urmeaza sa aflam tot mai multe dintre noutatile sale importante foarte curand.