Huawei. AVANTAJUL in LUPTA pentru SUPRAVIETUIRE

Huawei. Singurul avantaj in lupta sa pentru supravietuire este foarte important in contextul constantelor atacuri impotriva companiei chienzesti.

Huawei pret

Huawei. In momentul de fata compania chinezeasca duce o lupta de supravietuire, atat in Europa, cat si la nivel global, iar asta in conditiile in care acuzatiile de spionaj continua sa apara, unele avand in spate inclusiv arestari. In ciuda faptului ca Huawei este atacata din toate partile, compania ramane totusi cu un avantaj foarte mare in lupta sa pentru supravietuire, mai exact, preturile mici pe care le cere pentru echipamentele sale de telecomunicatii.

Huawei. Analistii asiatici au incepute sa laude compania, mai mult ca sigur la cererea statului, si spun ca echipamentele chinezilor sunt mai ieftine decat cele ale competitorilor, si de asta tot sunt cautate de catre operatori. Analistii spun deasemenea si ca echipamentele de telecomunicatii ale celor de la Huawei sunt sigure si fiabile, insa despre prima parte stim deja ca lucrurile nu sunt chiar asa cum par, insa pretul mic e tot ceea ce poate tine Huawei in atentia companiilor.

Huawei are un avantaj urias in lupta sa pentru supravietuire

Huawei. Indiferent cate acuzatii vor mai aparea cu privire la produsele sale, atat timp cat preturile de vanzare pentru ele vor fi mici, oamenii si companiile le vor cauta cu prioritate in fata celor ale altor producatori. Cred ca SUA poate “urla” cat vrea ca produsele Huawei nu sunt sigure, dar atat timp cat oamenii nu au bani de altceva, le vor cumpara cu precadere, iar unor companii nu le va pasa ca statul chinez are acces la anumite date, daca nu au bani de altceva.

Huawei’s prospects in [central and eastern] Europe are still positive following the arrest. While European governments are becoming increasingly conscious about Huawei’s equipment amid increasing – but as yet unfounded – allegations of espionage, they definitely acknowledge Huawei’s reliability and cost-effectiveness. Countries will be keen to slash costs [when buying 5G gear] wherever possible, and one way to do so is to opt for cheaper but proven Chinese equipment.

Huawei. Avantajul pretului este ceea ce tine compania chinezeasca in lupta impotriva celor care formuleaza diverse acuzatii impotriva sa, si cel mai probabil va miza pe acest avantaj in continuare pana cand scandalul se va termina. Sunt destul de sigur ca peste cateva luni lumea va uita de problemele pe care Huawei le are in momentul de fata, mai ales daca nu vor aparea si dovezi care sa sustina multiplele acuzatii, ar asa totul va reveni la normalul cotidian, cu alte scandaluri.