Samsung GALAXY FOLD. o MINUNE a Tehnologiei Moderne

Samsung GALAXY FOLD. Telefonul este o minune a tehnologiei moderne, Samsung detaliild realizarea impresionanta din spatele telefonului sau pliabil.

Samsung GALAXY FOLD minune

Samsung GALAXY FOLD. Noul model de smartphone pliabil pregatit pentru lansare de catre coreeni este privit ca o minune a tehnologiei moderne de catre cei care au lucrat la pregatirea lansarii sale pentru clienti. In cadrul unei intalniri pe care a avut-o cu presa in cadrul centrului pentru inovatie si design, detinut de catre Samsung in San Francisco, California, managerul care il conduce a afirmat ca Samsung GALAXY FOLD este o minune a tehnologiei moderne.

Samsung GALAXY FOLD. Telefonul pliabil urmeaza sa aiba trei ecrane separate in momentul in care este deschis de catre utilizator, iar fiecare dintre ele va fi capabil sa afiseze inclusiv imagini diferite, daca vai nevoie de asta. De aici Samsung a pornit pentru a oferi o experienta complet noua de utilizare a Samsung GALAXY FOLD in momentul in care va fi lansat, interfata noului sau model de smartphone fiind regandita in totalitate, impreuna cu Google, pentru utilizatorii care o vor folosi.

Samsung GALAXY FOLD este considerat de catre samsung ca fiind o minune a tehnologiei moderne

Samsung GALAXY FOLD. Pentru acest model de telefon a trebuit sa fie regandita interfata sistemului de operare Android pentru a functiona in mod corect pe ecranele care se impart in mai multe bucati, designerii Samsung mandrindu-se cu ceea ce au realizat. In ciuda faptului ca Samsung GALAXY FOLD nu este primul telefon pliabil lansat pe piata, in comparatie cu Royole FlexPai, va avea parte de un software gandit mult mai bine, si pregatit pentru a fi folosit intr-un asemenea mod.

The foldable phone is a breakthrough in technology innovation. For now you design only one interface, but when you start to open up the possibilities, there are new breakthrough innovations that we can imagine in terms of how the human and computer interact. Our group here is working to reinvent and reimagine how we can create new experiences based on this new platform,” he added. “And of course we are very well situated here because the Android system has not been designed for that (foldable). We need to explore new ways to do so.

Samsung GALAXY FOLD. Daca ne bazam pe ceea ce au spus pana acum inginerii companiei coreene, telefonul este o adevarat realizare din punct de vedere tehnologic, dar si software, cu foarte multe resurse investite in el. Ecranul in sine este piesa centrala a Samsung GALAXY FOLD, insa nu trebuie trecut cu vederea nici faptul ca un Android special a trebuit sa fie creat pentru a le putea oferi utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de tot ceea ce poate oferi un asemenea ecran.

Samsung GALAXY FOLD. Prezentarea oficiala a noului model de telefon urmeaza sa aiba loc in ziua de 20 februarie, cu vanzari programate sa inceapa undeva prin cursul lunii aprilie.

7 COMENTARII

  1. Pai doar nu ar zice ca este o mizerie….doar vor sa isi vanda produsul…nu stiu cui, ca nici macar fanaticii Viorel si Georgel nu il vor cumpara…

  2. Scrb , ai vazut tv-ul modular micro-led facut de Samsung ? Sa ma anunti cand Apple va fi capabila sa viseze macar o asemenea tehnologie , darmite sa o si inventeze si sa o produca.