Samsung GALAXY S10 X. Mai MULT RAM decat PC-ul tau

Samsung GALAXY S10 X. Acesta este telefonul pe care toata lumea il asteapta pe piata in momentul de fata, el urmand a avea specificatii uimitoare pentru fani.

Samsung GALAXY S10 X

Samsung GALAXY S10 X. Bestia din oferta companiei Samsung urmeaza sa vina cu specificatii impresionante, si mai mult RAM decatin calculatoarele multora dintre clientii care vor decide sa il cumpere in primavara. Samsung GALAXY S10 X este denumirea modelului cel mai scump din intreaga serie, cel care va fi mai scump decat modelul Plus, va avea un ecran mai mare, dar va avea si specificatii care vor fi extrem de atractive pentru multi oameni.

Samsung GALAXY S10 X. In primul rand, X-ul din finalul denumirii inseamna eXperience, sau eXpansion, alegerea sa avand la baza oferirea conectivitatii 5G pentru clienti, impreuna cu tot ce aduce aceasta. Samsung GALAXY S10 X urmeaza deasemenea sa aiba integrat si un ecran cu diagonala de 6.7 inch, plus o baterie de cam 5000 mAh, deci vorbim despre specificatii serioase pentru un telefon care aduce tehnologii de ultima ora, deci, teoretic, si o experienta pe masura.

Samsung GALAXY S10 X are 10 sau 12 GB RAM, si va fi foarte performant

Samsung GALAXY S10 X. Acum ajungem si la partea de memorie RAM, unde zvonurile nu prea sunt clare, iar asta pentru ca unele vorbesc despre 10 GB RAM, iar altele despre 12 GB RAM, DDR5, desigur. Indiferent daca vorbim despre 10 GB RAM, sau 12 GB RAM, cantitatea in sine e oricum mai mare decat cea pe care o au in calculatoare foarte multi dintre cei care vor cumpara telefonul dupa ce va fi lansat, asa ca nici nu prea conteaza daca e prima, sau a doua versiune.

Samsung Electronics’ 5th generation (5G) smartphone model name was finalized as’ Galaxy S10 X ‘. Considering that it is the 10th anniversary of the Galaxy S series, it emphasizes ‘X (Roman numeral 10)’, and it also includes meanings such as experience (eXperience) and expansion (eXpand). In Korea, it will be released in late March.

Samsung GALAXY S10 X. Pentru ca un smartphone care va costa 1400 de dolari trebuie sa fie si surprinzator, in el va fi integrat si spatiu de stocare de pana la 1 TB, desi e posibil ca versiunea de baza sa aiba doar 256 GB, sau chiar mai putin. Camera tripla a Samsung GALAXY S10 X va avea deasemenea senzori 3D, camera frontala avand deasemenea, iar ca functionalitate speciala va avea inteligenta artificiala, care va adapta anumite functii ale Android dupa modul in care folosim telefoanele.

Samsung GALAXY S10 X. 20 februarie este ziua in care acest nou model de smartphone urmeaza sa fie prezentat de catre compania coreeana, insa lansarea in magazine ar urma sa aiba loc pe 8 martie.